Home » ЗДРАВЕ » Всички полудяха по тази диета след празниците – 2 пъти по 6 дни и сте в по- добра форма от преди даже
Всички полудяха по тази диета след празниците

Всички полудяха по тази диета след празниците – 2 пъти по 6 дни и сте в по- добра форма от преди даже

Как да отслабнете с 12 кг? Първо, трябват ви само 12 дни. Второ, загубата на тегло трябва да се изгражда в съответствие с правилата на диетата Грас. 

Следвайте ги, но не по-често от веднъж годишно. Но ако правите всичко правилно, няма да е необходимо: излишъкът от килограми и мазнини ще изчезне с лекота и няма да се върне. Освен това, необичайната технология изобщо не вреди на здравето ви.

бърза диета

Необичайна технология? Съгласен съм, тази фраза е много интригуваща. Необичайното е, че всеки ден не е като другите: шоколад, напитки, плодове… От една страна, това не е скучно меню, както обикновено се случва при загуба на тегло. От друга страна, тялото е обогатено с необходимите витамини и минерали. Ако си казвате „Искам да загубя 12 кг” за дълго време , започнете да действате.

Как да отслабнете с 12 кг за 12 дни

Ден 1

бърза диета

Той се нарича още шоколадов ден. Това означава, че през целия ден трябва да се яде само тъмен шоколад с висок процент какао. Колко можете да ядете – 100 г на ден. Разделете шоколадената лента на 5 приема и изяжте по 20 g, позволено е да пиете неподсладено кафе, за да не забавите метаболизма.

Ден 2

бърза диета

С други думи – пиене. Не е необходимо да се пие само вода през целия ден. За да отслабнете бързо с 12 кг, пийте също шейкове и пресни сокове, бульони и питейни кисели млека. Единствените изключения са алкохолът и газираните напитки. Това ще ви позволи безопасно да почистите тялото си.

Ден 3

бърза диета

Запасете се с много плодове. Можете да хапвате всякакви, въпрос на вкуса ви. Бананите и гроздето не са изключение, но се опитват да ги използват възможно най-малко. Ден на плодовете – най-подходящата диета за отслабване без вредни последици.

Ден 4

бърза диета

Откажете се от ядене и пийте само вода. Експертите наричат ​​този ден един от най-трудните по време на загубата на тегло. Но има хора, които обикновено  дори не пият вода. Тази опция е много рискована и ние ви съветваме да преминете към нея

Ден 5

бърза диета

Петият ден от менюто е моно диета. Какво означава това? Трябва да изберете само един нискокалоричен продукт, който ще използвате през деня в малки количества. Обикновено това е натурално кисело мляко без добавки, моркови или ябълки. Какъв ще е вашият избор?

Ден 6

Лека закуска, като овесена каша или зеленчукова салата. Закусете ябълка или банан. И през втората част на деня просто пийте вода.

бърза диета

 Дните 7-9 ще съответстват на менюто на шестия ден. По време на десетия ден трябва да приложите пак моно диета. На единадесетия ден пийте много вода, а на дванадесетия ден повторете шоколадовата диета.

Изходът трябва да е правилен и в никакъв случай не превишавайте 12 дни. През следващата седмица яжте зеленчуци и плодове, варете зърнени храни и супи, пийте много течности. Отслабнете и се насладете на резултатите.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?