Home » ЗДРАВЕ » Въздухът от кошер с пчели лекува рак, а Йордан и Иванка го предлагат безвъзмездно!
Въздухът от кошер с пчели лекува рак

Въздухът от кошер с пчели лекува рак, а Йордан и Иванка го предлагат безвъзмездно!

Къщичка за дишане на въздух от кошер, пълен с пчели, лекува редица заболявания. Иновацията на световно ниво е построена от брата и сестрата Иванка и Йордан Братанови във великотърновското село Въглевци. В уютната постройка четири кошера са превърнати в кушетка, на която може да се легне и да се диша полезният въздух.

Лечебен ефект се постига и с професионални апарати за дишане. Устройството дозира въздуха от кошера, за да може човек да поеме толкова, колкото му е нужно. Третият начин е болният да пренощува върху кошерите цяла вечер.

Къщата е построена на достъпно място
Къщата е построена на достъпно място

„С апарата се диша сутрин, когато организмът на човек си е починал, и следобед, след 15 ч., когато пчелите са много активни. Поне 4-5 дни трябва да се прави последователно“, споделя пред „България Днес“ Йорданка, която препоръчва след терапия да се хапва мед, да се пият чайове и да се яде разпечатката от пчелната пита.

Пчелният въздух помага при астматични пристъпи, постковид синдроми, сърдечносъдови заболявания и редица други заболявания.

Първият апарат е дарен от българско семейство за каузата
Първият апарат е дарен от българско семейство за каузата

1000 думи: Стилиян Петров

„За една година видяхме, че ефектът е невероятен. Няколко човека, които бяха прекарали COVID, се повлияха много добре. Посети ни и самотна майка от Варна, с две близначета и едно по-голямо момченце.

Едно от близначетата бе с болест на Хопс (б.а. – засяга белите дробове), с много тежки увреждания. Стояха четири дни, децата дишаха, проблемното се оправи. Идея си нямате какво е да те прегърне дете и да ти благодари, защото вече е добре“, допълва развълнувано Братанова.

 

„Дядото, който ни продаде първите 5 кошера, имаше рак на белите дробове и му бяха дали някъде около месец живот. Човекът спеше върху кошерите, навън на двора. Почина 15 години по-късно от инфаркт. След това аз си излекувах една много тежка мигрена“, допълва Йорданка.

Къщичката за дишане набира все по-голяма популярност не само у нас, но и в чужбина. Йорданка и Иван вече са навестявани от англичани, канадци, португалци, румънци и много други чужденци с различни болежки.

Доли ЛУКАНОВА

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?