Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Възрастта си казва своето! 65-годишната Мадона беше снимана на летището без грим – това не може да е тя! (СНИМКИ)
Възрастта си казва своето! 65-годишната Мадона беше снимана на летището без грим - това не може да е тя! (СНИМКИ)

Възрастта си казва своето! 65-годишната Мадона беше снимана на летището без грим – това не може да е тя! (СНИМКИ)

Разбира се, всеки иска да отложи промените, свързани с възрастта. За звездите това важи в двойна степен! А някои, като Мадона, го желаят толкова отчаяно, че са готови на всичко.

„Не остарявайте, защото остаряването е грях. Ще бъдете критикувани и хулени и със сигурност няма да пускат вашите песни по радиото“, каза Мадона на наградите Billboard 2016. И тя стриктно спазва този завет.

Поп иконата се превърна в истински фен на пластичните операции и разкрасителните инжекции. Освен това звездата се “фотошопира” здраво в социалните мрежи, за да изглежда като кукла, заличавайки и най-малките признаци на възраст от лицето си.

Рядко ще видите Мадона на улицата. По време на редките си излизания тя се маскира както може: слага широкополи шапки или бейзболни шапки с козирка; тъмни, непрозрачни очила, покрива долната част на лицето с шалове и носни кърпички.

Но не е необходимо да се старае чак толкова много. Едва ли някой ще разпознае поп иконата „a la naturel“, без грим и фотошоп. И това доказаха последните снимки от летището, където Мадона беше разпозната само благодарение на тълпата бодигардове и спокойно крачещите до нея деца – 17-годишната дъщеря Чифундо и 18-годишният син Давид.

Мадона без фотошоп
Мадона

снимка
Legion Media

Мадона без грим
Мадона

снимка
Legion Media

„Възрастта е взела своето“, тъжно отбелязаха интернет потребителите. Уви, каквото и да правите с лицето си, на 65 години няма да можете да изглеждате на 18.

Освен това за тези, които следят живота на Мадона, не е тайна, че не всички лицеви манипулации са били успешни за нея. Огромно количество „плънки“ промениха лицето на звездата до неузнаваемост: на много снимки, дори с ретуширане, тя изглежда невероятно подута и отекла.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?