Home » КЛЮКАРНИК » Върхът на разхищението! Мис България спортува с бижута за 55 бона (СНИМКИ + Цена)
Vencislava Tafkova bijuta

Върхът на разхищението! Мис България спортува с бижута за 55 бона (СНИМКИ + Цена)

С гривни на луксозната марка „Cartier“ се кипри за тренировка Мис България Венцислава Тафкова. Моделката удари в земята всички миски, певици и звездни инфлуенсърки с неприлично скъпите бижута, които блестят на ръката й.

Облечена в спортно екипче, пловдивската красавица се щракна пред огледалото, очевидно готова за дневната си тренировка в залата. На последователите й веднага им направиха впечатление емблематичните гривни от бяло и жълто злато на прословутата марка, които блестят на ръката й.

Бърза проверка на Show.bg в сайта на „Cartier“ показа и колко точно струват елегантните украшения. Гривната от жълто злато е 9998 евро, а тази от бяло – € 17 733. Общо: 27 731 евро, или 55 000 лева.

И не че ни влиза в работата, но не можем да не се запитаме как един топ модел и инфлуенсър успява да задели подобни средства за бижу? И дали Тафкова лично е платила грандиозната сума, или 18-каратовите гривни са подарък от някой ухажор?

Така или иначе, подобна сума си е върхът на разхищението откъдето и да го погледнем.

Можем само да гадаем с какви бижута миската съчетава вечерния си тоалет, щом за спортна тренировка избира „Cartier“ за 55 бона?!

Източник: ХотАрена

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?