Новините на фокус
Home » СВЯТ » В Йерусалим се сбъдна злокобно пророчество за края на света, вярващите по цял свят очакват Апокалипсиса
В Йерусалим се сбъдна злокобно пророчество за края на света

В Йерусалим се сбъдна злокобно пророчество за края на света, вярващите по цял свят очакват Апокалипсиса

Вярващите по целия свят са силно притеснени. Само за няколко месеца са се сбъднали три пророчества, които свидетелстват за идването на Месията и приближаващия край на света, съобщава The Sun.

За първото чудо, невиждано от 2000 години, стана ясно в началото на септември. Във ферма около Йерусалим на бял свят се е появило червено теле. Според много консервативни юдеи и християни раждането на животно с кървав цвят е предвестник на края на дните и е описано в Стария завет.

За второто чудо сигнализира израелски фотограф през октомври. По думите му, в Мъртво море вече плува риба. За подобно нещо е говорел пророкът Йезекиил.

В библейски времена Мъртво море е било прокълнато, а сега в него вече има живи организми. Солта е изчезнала, следвайки пророчеството на Йезекиил. Земята ще процъфтява при завръщането на евреите.

Сега вярващите съобщават, че преди дни се е сбъднало още едно пророчество за приближаващия Апокалипсис, описано в Библията. Хора са видели със собствените си очи змия, която пълзи по Стената на плача в Йерусалим.

Според скептиците влечугото просто е преследвало плячката си и в това няма нищо необичайно.

Равините смятат, че появата на змията не означава нещо лошо. Ако в Рая създанието е символизирало злото, в нашия грешен свят то е антипод на Рая и означава, че чистотата и светостта се възраждат.

Онези, които много внимателно са проучили Петокнижието обаче, са силно обезпокоени. Според тях змията не се е появила на това място просто така и именно тя е третия знак, който говори за приближаващия се Апокалипсис.

Забележителното е, че влечугото се е появило на място, където се молят само жени. Това е като в историята, описана в Библията, в която змията се е приближила до Ева./Блиц

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?