Home » КЛЮКАРНИК » Гатьо с нов бисер: Направихте ме ча-ча-раз!
Гатьо с нов бисер: Направихте ме ча-ча-раз!

Гатьо с нов бисер: Направихте ме ча-ча-раз!

Участието на Гатьо в “Черешката на тортата” върна славата му на риалити герой от “Игри на волята”.

Бившият командос отново успя да засипе зрителите с неговите “мъдрости” и крилати фрази. Гатьо порази всички и с твърде елементарния начин, по който си просеше вино, ракия, туршия, кьопоолу и други кулинарни продукти от останалите участници в шоуто.

Най-големият му бисер обаче дойде в последния епизод за седмицата, в който домакин беше Теодора Мудева. Преди вечерята, тя заведе останалите звезди от “Игри на волята” в залата за танци. “Това е като мястото, в което съм израснала”, обясни бившата Мис България, която е шампион по танци.

Мудева реши да научи Оряшкова, Мастагарков, Рълев и Гатьо на основните стъпки на танца ча-ча-ча. Първоначално всички я следваха, но тя реши да вдигне темпото и започна да отброява: “Ча-ча-раз!”

Това преля чашата на Гладиатора командос, и Гатьо просто напусна реда и избяга в дъното на залата. Естествено всички спряха и Мудева започна да го увещава да потанцува още малко.

“Не бе, кво тука ще се правя на някакъв… чачараз!”, изригна прословутият мъжкар.

“Аз обичам да танцувам, но тези танци са за по-женствени хора”, обясни пред камерата Пеньо Гатевски. Той затвърди мнението, че може да направи всяко предаване забавно с абсурдното си, но очевидно естествено поведение.

Гатьо накрая даже се разсърди на останалите герои от “Игри на волята”, защото му дадоха доста ниска оценка за неговата вечеря с доста сурова сьомга. Седмичната надпревара в “Черешката” спечели Мудева, която единствена събра максимален брой точки.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?