Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Генка Шикерова: Това бяха последните думи на Милен Цветков преди фаталния Великден през 2020-та
Генка Шикерова: Това бяха последните думи на Милен Цветков преди фаталния Великден през 2020-та

Генка Шикерова: Това бяха последните думи на Милен Цветков преди фаталния Великден през 2020-та

Все още близките на журналиста Милен Цветков търсят справедливост за нелепата катастрофа, в която колата на дрогирания Кристиан Николов го помете на столичния булевард „Черни връх“ преди три години на фаталния 19 април 2020 година.

И макар делото да бе отложено за пореден път заради заболяване от Ковид на подсъдимия, колеги и приятели на журналиста не само, че не са го забравили, но дори стават все по-активни в публичните си коментари.

Наскоро такъв направи колежката на Милен Цветков в телевизията – Генка Шикерова, която сподели и кои са били последните му думи преди фаталната катастрофа на столичния булевард навръх Великден.

Отишлият си без време тв водещ бързал в последния ден от живота си точно за участие в предаването на Шекерова, разкри самата тя.

„Никъде не ми се ходи. Не ми се пътува по празниците. Ще си остана в София. Не ми се блъска в трафика и задръстванията“, това споделил на колежката си Цветков.

Освен Генка Шикерова, спомени за нелепо убития навръх Великден тв журналист разказаха и неговите колеги Люба Ризова и Георги Тошев.

Поклон пред вечната му памет и дано справедливостта възтържествува.

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?