Home » КЛЮКАРНИК » Георги Софкин плаши със самоубийство, осъдиха го за 30 бона
Георги Софкин плаши със самоубийство

Георги Софкин плаши със самоубийство, осъдиха го за 30 бона

Ударилият финансовото дъно бивш президент на Сдружението на малките хора в България – Георги Софкин е обявил пред свои авери, че обмисля да тури край на живота си, научи Ко4.

136-сантиметровата риалити звезда се е превърнал в истински клошар в последно време и едва ли не рови по кофите в родната Стара Загора за някой недоизпушен фас. „Ще си тегля куршума пред Парламента, да видят на какъв геноцид са подложени хората в неравностойно положение у нас”, заканвал се Георги, на когото вечно някой нещо му е длъжен.

Софкин го закъса съвсем, тъй като в момента е с три висящи присъди.

Последно преди два месеца съдебен състав от Казанлък го шамароса с 30 000 лв., за обиди и заплахи срещу частния съдебен изпълнител Илка П. Жоро изпратил на дамата серия есемеси с брутално съдържание, като ще си позволим да цитираме най-невинния:

„Триперлив пожар, махалата гори от теб, изчезвай п…о .. на хората ми парите си лапнала, в триперливата ти п…а… изчезвай от махалата, триперлив пожар .. всички знаят, че си с хроничен трипер … ща запалиш махалата ми, чорбаджийке. П…та ти на панделка ще стане … проклета да си!”

Преди години Софкин влезе във „ВИП Брадър”, но бе набързо изритан. Съквартирантите пропищяха от неговата ниска хигиена и склонността му да прави невъобразими интриги.

ХотАрена

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?