Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Гери-Никол разкри има ли мъж до нея в момента
Гери-Никол разкри има ли мъж до нея в момента
Гери-Никол разкри има ли мъж до нея в момента

Гери-Никол разкри има ли мъж до нея в момента

Гери-Никол обича да провокира, видя ko4.

Гери-Никол разкри има ли мъж до себе си. Певицата гостува в „Събуди се“, където открехна завесата на личния си живот. Тя говори и за новото си парче – „Устни“. „Това е нещо много различно. Една по-различна страна от мен разкривам в това парче, малко по-любовно, малко по-баладично“, споделя Гери. Тя е изключително щастлива, че новата й песен се е харесала на всички нейни почитатели.

В песента Гери-Никол пее, че „любовта не е като вчера“. Певицата поясни и какво влага в тези думи. Според нея, когато си с даден човек трябва да запазиш хубавите моменти, независимо какво се е случило след това и да продължиш напред без колебание.

Гери говори и за личния си живот. Преди време тръгнаха слухове, че певицата има връзка с рапъра Мариан, известен като Капо Верде. Гери-Никол обаче категорично отхвърли тези слухове. „Ние с Мариан сме много добри приятели“, каза тя и допълни, че никога не са прекрачвали границата между приятелството и любовта. „В страхотни приятелски и колегиални взаимоотношения сме. Но не сме гаджета, както пишат по медиите“, разкрива още певицата.

„Гадже си нямам. В момента предпочитам да се развивам като самосиндикален артист и в личен план също да съм си така. Чувствам се много добре, много щастлива, но не заради мъж“, напълно откровена е изпълнителката на „Устни“.

Гери-Никол разкрива още, че в живота си няма граници и бариери и никога „не натиска спирачката“, защото обича да живее на 100%. „Не давам задна никога, газ до дупка“, споделя Гери за това как живее живота си.

Напоследък тя се е увлякла по бокса. Ако някой все пак реши да прекрачи границите на Гери-Никол, тя по-скоро ще му се покаже хубавата си усмивка, а няма да прибягва до насилие. Увлечението на певицата по бокса е вече от 2-3 години. Треньорът на Гери-Никол дори иска да я пуска на състезания, но тя държи на външния си вид и не иска да участва, за да не й счупят „нослето“.

razkritia.com

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*