Home » КЛЮКАРНИК » Героиня: Жената на Асен Блатечки гледа сина му от Диляна! (шокира всички)
Героиня Жената на Асен Блатечки гледа сина му от Диляна! (шокира всички)
Героиня Жената на Асен Блатечки гледа сина му от Диляна! (шокира всички)

Героиня: Жената на Асен Блатечки гледа сина му от Диляна! (шокира всички)

Жената на Асен Блатечки се нагърби да гледа и сина му от Диляна!

Заслужава си медала и това е! Жената на Асен Блатечки се нагърби да гледа сина му от Диляна Попова от няколко дни. При това в собствения си дом.

Режисьорката Катерина Горанова се грижела за малкия Борил, докато майка му е в Англия на гости на своя приятелка.

Наскоро моделката помолила Блатечки да гледа сина им. В началото той отказал заради жена си, но се оказало, че Горанова вече е преживяла изневярата му. И благородно заявила, че няма нищо против да прекара малко време със сина му, пише вестник „България Днес“.

Асен Блатечки и Катерина имат дъщеря – Катя, която обожава малкото си братче. Малкия Борил с радост гостува в дома на баща си, защото там среща добро отношение. Уикендите момчето прекарва с Асен, Катерина и сестра си.

Тази новина обаче разбуни тотално духовете в мрежата. Мнозина обявиха, че актьорът трябва собственоръчно да издигне паметник на жена си Катя и да й целува краката, докато е жив.

„Коя друга жена ще направи подобно нещо?! Да гледа чуждото дете, вместо да му свети маслото още при изневярата на тоя тиквеник“, коментират потребителки по форумите. А мъжете може би си мечтаят да са на мястото на Блатечки и да имат такава вярна и предана съпруга.

Източник: www.kliuki.bg

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?