Геро се стопи, показа елегантна фигура

Gero se stopi

Драстична промяна се забелязва във външния вид на актьора и партньор на Димитър Рачков – Герасим Георгиев Геро.

От известно време прави впечатление, че фигурата му се смалява и вече не е това мощно присъствие на сцената в сравнение с предишния сезон. На снощният лайв си свали сакото и разликата беше очевидна. Доста по-елегантен и строен изглежда актьора сега в сравнение отпреди година-две.

Неговото тегло си има история и той неведнъж я е споделял в интервюта. Актьорът, роден и израснал в Русе, всъщност е спортувал активно на младини – танци, борба, даже футбол. Геро намалил спортните занимания, след като пострадал от скъсване на ахилесовото сухожилие.

И все пак катастрофата, която претърпява преди 18 години, е причината за рязкото качване на килограми. Инцидентът се случва на връх Шипка. Герасим имал комоцио и три дни бил в болница. Метаболизмът му след това преживяване се обръща рязко.

Въпреки стреса обаче, актьорът е благодарен, че е оцелял и напълно се възстановил.

Целият живот е постлан с падания и ставания. Важното е да намериш сили да се изправиш и да продължиш. Трябва да се приеме като някакво изпитание, което ти е дадено да го преминеш, заяви той в интервю. Важно е да бъдеш по-добър човек, да правиш смислени неща на този свят.

Сега след края на сезон дванадесет на „Като две капки вода“ ангажиментите на Геро не приключват. В момента върви кастинг за набиране на участници за новото шоу, което ще води „Скрита самоличност“.

Накратко основната идея на предаването е участникът в съответния епизод да познае професиите на осем души. Той се изправя пред тях, като разполага със списък с техните професии и някои факти от биографиите им. Целта му е да разбере кой факт или професия за кого се отнасят. Голямата награда е 100 хиляди лева. Колкото повече самоличности бъдат отгатнати, толкова повече расте сумата, но в случай, че играчът не разпознае съответния скрит участник, губи играта.

От сцената на Капките вече рекламират новото шоу, обещавайки да стартира „съвсем скоро“. Това е знак, че планираният старт е съвсем скоро, но от Нова ТВ все още не са съобщили конкретна дата за старта.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Геро се стопи, показа елегантна фигура"

Какво мислите?