Home » БЪЛГАРИЯ » Гледачката Санка над 20 г. познава човешки съдби на карти, няма видения в сряда, събота и неделя
Гледачката Санка над 20 г. познава човешки съдби на карти няма видения в сряда събота и неделя

Гледачката Санка над 20 г. познава човешки съдби на карти, няма видения в сряда, събота и неделя

71-годишната жена от Полски Тръмбеш е била стрелочник на гарата, когато получила указания в кошмарен сън

САНИЕ МЮМЮНОВА, КОЯТО ВСИЧКИ НАРИЧАТ САНКА, ВСЕ ОЩЕ гледа на карти в къщата си в центъра на Полски Тръмбеш. 71-годишната жена не може да се отърве от тази дарба, получена в кошмарен сън преди повече от 20 години. Виденията обаче не идват в сряда, събота и неделя. Тя не печели от тази си дарба, която за нея е и проклятие, защото не може да гледа на близките си от голямото си семейство – има две деца, петима внуци и трима правнуци.

Дъщерята Ася работи в полицията, синът й Мустафа има свой бизнес, разбра Ко4. Внучката Светлана живее в Лондон, тя е репортер с две висши. Другият внук Александър живее в Горна Оряховица и е електроинженер, съпругата му е зъболекар.

Санка може да ти разгадае съдбата на тесте от 52 карти.

Друга внучка на Сание е начална учителка в Полски Тръмбеш. През всичките години на дарбата си тя пази семейството си, а редом до нея винаги е нейният съпруг.

„Ако не гледаш на карти, до 20 дни ще ти взема живота, и не само твоя!”, така казал мъжът от кошмарния й сън преди повече от 20 г. Тя тогава била стрелочник и не повярвала на това видение. То обаче се повторило, а тя започнала да слабее, да няма сила и да вдига кръвно. Постоянно била отпаднала, а мъжът от съня се явявал нощем и чукал по прозорците. Чувала го само тя, а когато разбудела съпруга си, той не виждал нищо. Ходила по доктори, нямала нищо. Мълчала си, но накрая напуснала работа.

По това време нейният племенник бил войник в Горна Оряховица и майка му казала, че момчето иска пари и трябва да отидат до града. Сание до този момент не била разказала на близките за виденията си, нито за проблема с напускането на жп гарата. Тогава обаче видяла, че момчето е командировано преди часове от поделението, и ако отидат да му носят пари, няма да го има. Не й повярвали, но когато отишли на място, командирът казал, че войникът е пратен през нощта в София. Тогава майката на момчето се разплакала и близките започнали да вярват на Сание.

„Тогава мъжът от съня пак се появи и ме пита дали вярвам и дали ще започна да гледам на хората, за да запазя близките си! Плаках часове наред, но накрая се примирих, независимо дали ми вярват, или пък не. В началото нямаше карти, а само образи, видения. После ми каза да гледам на карти”, споделя Санка.

Когато всичко започнало, дъщерята била в 11-и клас, а синът в 9-и. Гледачката не е работила след виденията и сега е с инвалидна пенсия, преди е прекарала инсулт и инфаркт, има и диабет. Санка обаче не твърди, че тези здравни проблеми са свързани със заръките на мъжа от кошмарните й сънища.

Гледачката Санка над 20 г. познава човешки съдби на карти няма видения в сряда събота и неделяПРЕДИ ДА СТАНЕ ГЛЕДАЧКА НА КАРТИ, ТЯ ДОРИ НЕ ГИ Е ПОЗНАВАЛА.

Сега гледа на 52 карти и първо избира тази, която е на човека срещу нея. По време на кошмарите мъжът й показал тесте карти и после изчезнал. След като приела мисията си, той се показал пак с тесте карти. Това било преди години и оттогава Санка не го е виждала, вероятно защото спазва указанията му.

„Дори си правих курбан три години поред на 20 май. Така се прави. Сега, като дойдат с малки деца, не отказвам на никого. Идват хора, но аз не записвам час и не искам нищо. Но не мога да върна хората. Искам само децата ми да са живи и здрави”, споделя още Сание.

Гледачката от Полски Тръмбеш не крие и телефона си – 0885 657 499.

Обикновено вдига, но не записва. И казва на тези, които вярват на нейната дарба, че вижда само мъгла в сряда, събота и неделя и е добре да я търсят в понеделник, четвъртък и петък. Гостуването ни при Санка беше в сряда, но въпреки това пред вратата на голямата къща имаше хора, които чакаха с надежда да им каже нещо за съдбата им.

Нели СУКОВА / Борба

Сн. авторката

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?