Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Големият кап. Петко Войвода ги попиля: Лентяите в НС да си намалят заплатите, че са станали тройни от нищоправене!
Големият кап. Петко Войвода ги попиля: Лентяите в НС да си намалят заплатите че са станали тройни от нищоправене!

Големият кап. Петко Войвода ги попиля: Лентяите в НС да си намалят заплатите, че са станали тройни от нищоправене!

Васил Михайлов каза истината – у нас лидери няма!

Лидери, истински лидери, които да работят и милеят за страната си, у нас няма. Това заяви големият Васил Михайлов, който отдавна не крие, че е омерзен от така наречената политика в България. Политика, в която всеки драпа да си осигури място в парламента, само за да уреди живота и домочадието.

„Тази хора, които стават депутати, трябва да бъдат оставени на средната за страната ни заплата. Само тогава ще започнат да работят, а ако не искат, да си ходят – друг начин няма. Вижте ги сега – влизат слаби, излизат тройни. Всеки се оял и драпа за още, насита няма, но и работа никаква не се върши.

Проблемът е, че няма лидери, няма личности като тези, които сме имали в историята си и които са били хора с морал, с ценности и принципи, за които биха дали и живота си. Мерзко е и долно да богатееш на гърба на народа, който става все по-оскотял и беден“, гневи се Васил Михайлов.

Големият наш актьор е убеден, че в България нормално забогатели хора няма. И това е огромният проблем – богаташите и политиците са хора пердета, аутсайдери, с престъпно добити имоти и пари.

„Другаде по света богатите хора създават, строят университети, подпомагат. Хранят бедните хора, помагат да деца да учат. А у нас? Вижте за какво и как пръскат парите си у нас и създават поколения от още по-големи наглеци и престъпници.

Актьорът смята, че думата демокрация, понятието демокрация никога не е имало реален смисъл у нас, а служи за прикриване на нечистотиите на управляващите. Няма закони или има такива, които не се спазват. „Нещо повече – те публично се потъпкват от „големите“ пред очите на хората, а после се иска ние да ги спазваме“, смята екранният Петко Войвода.

„Преди така наречената демокрация, имахме малко закони, но бяха работещи, спазваха се. Имаше контрол и правила, а сега е дъно, тотално дъно във всичко и ме боли да го кажа, но е така.

У нас сега всеки чиновник предпочита да вземе подкуп и да си затвори очите, да заобиколи закона. Подиграват се дори със законите, а това означава, че по-зле от това няма накъде. Винаги съм вярвал и съм бил оптимист за бъдещето, но вече не знам. Мълча!“, огорчен е големият Васил Михайлов.

И добавя, че нещастието на родното управление е в това, че всеки, абсолютно всеки забравя защо е влязъл в НС в мига, в който се окаже там.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?