Home » БЪЛГАРИЯ » Голямата Нешка Робева изригна: На маймуни ни направиха! Бюджет, пенсии, заплати – дреме им на тлъстия джоб!
Голямата Нешка Робева изригна: На маймуни ни направиха! Бюджет пенсии заплати – дреме им на тлъстия джоб!

Голямата Нешка Робева изригна: На маймуни ни направиха! Бюджет, пенсии, заплати – дреме им на тлъстия джоб!

Нешка Робева е отвратена до краен предел, видя Ко4!

До краен предел, повече няма накъде, е отвратена Нешка Робева. Голямата ни треньорка на златните момичета заяви, че от България скоро няма да остане нищо, освен „територия“ – останат ли днешните псевдо политици на власт, хората са загубени.

Голямата Нешка Робева избухна гневно

„Направиха ни на маймуни! За пореден път. Вярва ли още някой наивник в това, че Мария Габриел ще напусне топлото си и скъпо местенце в ЕС, ако няма предварително уреден пост и гаранции, че ще стане премиер?!

Има ли още глупаци, които да вярват, че всичко не е било нагласено предварително и то много отдавна, с благословията на „господарите“ от Америка и ЕС?! Врагове, които се арестуваха взаимно, плюеха се и се кълняха, сега се целунаха и ще вдигат „сватба“… Жалко, долно, мръсно!“, не се стърпя Нешка Робева.

Тя е убедена, че на нито един от търкащите банките в парламентарната сграда не му дреме нито за бюджета, нито за пенсиите, нито за заплатите, камо ли за хората.

„Сега ни остава да седим и докрай да изгледаме аматьорския моноспектакъл „Гешев“ и да се гушнем в джендърска прегръдка. Кукловодите ни водят натам, защото „територията“ България без „излишъците“ им е много интересна. А че нас на маймуни ни направиха, това е друг въпрос“, гневи се Нешка Робева.

Източник: Портал 21

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?