Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Голям резил за Амазонката Гатьо от „Игри на волята“
Голям резил за Амазонката Гатьо от "Игри на волята"

Голям резил за Амазонката Гатьо от „Игри на волята“

Горкият Пеньо-Гатьо! Човекът, който доскоро се подиграваше на Румен Радев от племето Изгубени как ще стане амазонка, когато влезе в играта и отиде при приятелката си, го застигна бумеранга на възмездието, видя Ко4.

След като племето Гладиатори загубиха залога за кастиг битката между шампионът Андрей и Камен, „амазонката“ Виктория доприпка на плажа и с лъчезарна усмивка посочи двама от най-яките мъже от гладиаторите, които автоматично да се превърнат в амазонки. Това бяха Пеньо с прякор Гатьо и Цветелин.

Ситуацията не бе добре посрещнато от Пеньо. Той започна типично по женски да хленчи как „бил мъж“, как не искал да ходи при Амазонки и как щял да се разведе с жена си, защото ще е заобиколен само от жени. Дали обаче жената на Гатьо е толкова ревнива, или просто досегашиня гладиатор се опитваше да омилостиви предаването? Номерът не стана.

Въпреки оправданията играта е игра и Пеньо Амазонката замина да нощува на Дивата река в новото си племе.

Пеньо-Гатьо Игри на волятаЗа разлика от крайно обидната и негативна реакция на Пеньо- Гатьо, другият гладиатор, който се превърна в амазонка – Цветелин прие съдбата си много по-спокойно, позитивно и с усмивка.

В следващия епизод обаче драмата ще продължи, защото една от амазонките трябва да напусне племето и да се влее в едно от другите племена.

Поуката е ясна: който се взема насериозно накрая става за смях. А зрителите на предаването превърнаха ситуацията направо във всеобщо веселие в социалната мрежа. Дори вече се разпространява колаж на Гатьо Амазонката. Други пък живо се интересуват дали след предаването Гатьо се е развел с жена си.

В крайна сметка изпълни се една от сентенциите на самия Пеньо: „В Игри на волята всеки заслужава каквото си е заслужил“.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?