Home » КЛЮКАРНИК » ГОРЕЩ СКАНДАЛ: Няма да повярвате коя е новата на Иван Динев
Няма да повярвате коя е новата на Иван Динев

ГОРЕЩ СКАНДАЛ: Няма да повярвате коя е новата на Иван Динев

Бившият годеник на инфлуенсърката Пенелопе Иван Динев се е хванал с брутална побойничка, научи ko4.

Става въпрос за Емили Шишкова от Стара Загора, която преди 5 години се прочу в криминалните хроники.

Едва 17-годишна тогава, Емили Шишкова преби най-добрата си приятелка Стела Колева пред блока и в последствие се похвали в мрежата с кичур коса и бухалка.

Въпросната побойничка днес е новото гадже на Иван Динев, твърди анонимен източник. Двамата били засичани заедно вече няколко пъти, а запознати коментират, че са си лика-прилика.

Защо двамата си приличат? Защо Емили е пребила приятелката си?

Годината е 2015-а. „Ще умреш!“, крещи старозагорчанката Емили Шишкова, докато налага своята съученичка с бухалка. Потърпевшата Стела Колева е настанена в болница, а родителите се заканват да съдят Емили заради побоя и непрестанния психически тормоз спрямо дъщеря им.

По-паметливите от вас ще си спомнят тази история. Централните емисии и информационните сайтове бълваха новини около скандалната биячка, а във Фейсбук се разпространяваше клипче от побоя. Самата Емили Шишкова се похвали с делото си, като написа „То с палка не боли“.

Няма да повярвате коя е новата на Иван Динев

Емили Шишкова

Това е само част от историята на 23-годишната хулиганка от Стара Загора, с която в момента движи милионерският син Иван Динев. Така поне твърди анонимен източник на Show.bg, според когото именно Емили е новата изгора на богаташкия наследник.

Няма да повярвате коя е новата на Иван Динев

Иван Динев с Пенелопе

Още месец след като Иван Динев се раздели с моделката Пенелопе, в светските среди се зашушука, че синът на Йордан Динев си има нова. Говореше се, че не е особено популярна, но пък доста добре тунингована.

Лика-прилика

„Гръмнало, та ги събрало“, коментираха близки на Пенелопе слуха за новата на Динев. Те не са учудени, че милионерският син се е събрал с подобно момиче, тъй като той самият си решавал проблемите с насилие. Малко преди да се разделят с Пенелопе, Иван Динев скочи на бой на фотографа Теди Грозданов по време на фотосесия.

Говори се, че това не е единичен случай, но заради милионерския му статус всички си мълчат. „Сега поне с новото си гадже ще може спокойно да се бие наред, а тя ще му помага“, иронично подхвърлят в светските среди.

Бруталния побой

Няма да повярвате коя е новата на Иван Динев

Емили и пребитата Стела Колева

Емили и Стела Колева са първи приятелки дълги години. Бащата на Шишкова е бившият футболист от „Берое“ Ваньо Шишков. Родителите й обаче са разделени и Емили живее само с майка си.

Започва да се събира с неподходяща компания и тръгва по лош път. Стела, която е носителка на титлата „Мис Стара Загора 2012“, не се подвежда по приятелката си и пътищата им се разделят.

Един ден Емили причаква Стела пред дома й и я пребива с бухалка с думите: „Ще умреш“. На опитите на друго момиче да я спре, отвръща: „Ти си следващата“. 17-годишната Стела изпада в безсъзнание. Настанена в Неврохирургичното отделение на УМБАЛ „Д-р Стоян Киркович” със съмнение за комоцио, а Емили е в задържана.

По-късно Емили качва брутална снимка във Фейсбук – с откъснат кичур коса и металната тръба, с която е пребила бившата си приятелка. „То с палка не боли“, пише Шишкова.

Какво е породило агресията у Емили, историята мълчи. Не е ясно и как се е развил живота на двете през последните години. Очевидно обаче Шишкова добре се е уредила с гадже като Иван Динев…

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?