Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Григор Димитров открадна сърцето на гореща балканска красавица – по-хубава и от Никол, и от Лолита (СНИМКИ)
Григор Димитров открадна сърцето на гореща балканска красавица - по-хубава и от Никол и от Лолита (СНИМКИ)

Григор Димитров открадна сърцето на гореща балканска красавица – по-хубава и от Никол, и от Лолита (СНИМКИ)

Още по-интересен за феновете му от играта му на корта е любовният живот на Григор Димитров. Най-успешният роден тенисист отново успя да прикове вниманието на медиите с поредната красавица, която е опасно близка с него.

На мача с Карлос Алкарас за 1/8-финалите на Мастърса в Мадрид нашето момче загуби от бившия водач в световната ранглиста с 6:2, 7:5, но пък Гришо привлече вниманието на обективите с появата на изкусителна смугла красавица в ложата му на корта. Тя дори бе много по-интересна за феновете на българина от самия мач.

Камерите на няколко пъти показаха румънската актриса и модел Мадалина Даяна Генеа.

Мадалина Генеа

Красивата дама е модел и актриса, а сред най-известните ѝ роли е тази на София Лорен във филма House of Gucci.

Мадалина Генеа

От 15-годишна румънката живее в Италия. Приписват й връзки с много италиански футболисти, както и с холивудската звезда Леонардо ди Каприо. Румънката има дете, което се казва Шарлот Стратан. Тя е рожба от връзката й с композитора Матей Стратан.

Мадалина Генеа фигура

Григор Димитров отдавна не се е появявал в компанията на последната си официална приятелка Лолита Османова. Преди това нашето момче имаше връзки с Мария Шарапова и Никол Шерцингер.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?