Край! Гръм и мълнии! Страшен трус тресе семейството на Джулиана Гани и Теодор Гецов, след като малко преди това силиконката го е спипала да се „тресе“ с друга. При това не коя да е, а нейна близка приятелка. Че и известна при това.

Няма да ви мъчим – става дума за Виктория Тодорова. Знаем, че на повечето от вас името не ви говори нищо, затова я представяме така, както е позната – рапърката Котенцето. Изглежда Котенцето от известно време мъркало и се търкало у полицая, а услужливи познати подшушнали за това на Гани.

И… сещате се какво следва. Силиконката така побесняла, че едва не убила кръшкача, от когото роди второто си дете. Гани обаче все още задържа новината и си пасува, за да не стане за резил, защото и предишните й две връзки приключиха така. Уж е много секси, уж е много готина, а мъжете й все бягат при други жени. Що така бе, Миме?!

Припомняме за Илиян Найденов, от когото е първият й син и скандалът, който последва, когато тя го хвана с мръсни чатове в нета. Същото бе и положението с предходния й любим Станимир, който свърши същото.

Джулката била в несвяст и не можела да повярва, че Теодор го прави с Котенцето. Едно обаче е сигурно – идилията й с полицая приключи.

Източник: Галерия