Home » КЛЮКАРНИК » Гърми скандал в bTV! Колегите на Натали Трифонова бесни, че ги е прецакала да бачкат на Нова година
Гърми скандал в bTV! Колегите на Натали Трифонова бесни че ги е прецакала да бачкат на Нова година

Гърми скандал в bTV! Колегите на Натали Трифонова бесни, че ги е прецакала да бачкат на Нова година

По празниците се наложило на Станислава Цалова и Боби Лазаров да работят без почивка, заради колежката им Натали Трифонова, научи Ко4.

Чашата обаче преляла когато на първи януари синоптичката се появила на екран за обедна емисия записана от предишната вечер, по-късно по обяд, или по точно около 12 на обяд блондинката „дискретно“ обявила, че заминава с гаджето си, за да отпразнува новата година (с гаджето си… депутат, издава нейна приятелка) – в Североизточна България, чиято местност и точна локация ще спестим умишлено.

Проблемът бил, че на Станислава Цалова се наложило да се яви на работа болна със сериозна кашлица. Боби Лазаров бил принуден да работи цял месец с едва 3 почивни дни декември, докато работните дни на Трифонова били едва 15.

Натали е добре запозната с този край на България – един от бившите ѝ Доан Хасанито е родом от Силистра. Турския произход не е проблем за семейството на Натали, тъй като и майка ѝ Ванина в момента мачка чаршафи с друг турчин – Хасан Мюхтар, специализант по сърдечно съдова хирургия в столична болница (аджибадем сити клиник).

Майката спи с млади мъже, на годините на щерка си, а щерката с набори на дядо си, но двете се движат из столицата с чисто ново БМВ Х4 цвят лилав, допълва още приказливата дружка на Натали.

Но за да допълним информацията и достоверността ѝ – Натали се завръща на 3 януари след обяд, когато ще поеме дежурството си в медията, а за следващите два дни е насрочила записи за предаването си.

Ко4 научи и, че Натали Трифонова ще вземе участие в Денсингс старс, тъй като тя била професионална танцьорка в миналото и вече усилено тренира за целта със свои приятели, издава отново нейната близка приятелка. Продуцентите са я включили в танцувалния формат, така че синоптичката ще кърши снага до сериозна конкуренция – Дара, Мис България – Елизабет Кравец и още много други родни красавици.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?