Home » ЗА МЪЖЕТЕ » Дадох 30 бона да ми се възхищават, а те се отвращават
Дадох 30 бона да ми се възхищават а те се отвращават

Дадох 30 бона да ми се възхищават, а те се отвращават

Като извънземно, кацнало в джакузи насред Бъкингам, ме зяпат хората. А дадох 30 бона, за да се тунинговам и да ми се възхищават, а те се отвращават. Нищо не разбират!

Това се гневи инстаграм инфлуенсърката и звезда в Онлифенс – Мадисън Фокс, която е поредният клонинг, който иска да изкарва пари от продаване на тялото си.

Мадисън Фокс30-годишната британка обяснява, че иска да заприлича на истинско Барби, и си прави няколко операции за бомбиране на циците и подобрения по лицето.

„Вярвах, че хората ще се възхищават на хиперженственото ми излъчване, а те се възмущават“, не може да повярва Мадисън. Въпреки това тя се харесва и смята да продължи с корекциите по тялото си. Следващото нещо, което иска да надуе, е дупето си, за да стане бразилско.

Онлифенс моделка Мадисън Фокс„Хората ме зяпат странно, непрекъснато чувам гадни коментари зад гърба си. Някои дори не ме чакат да подмина, за да ме коментират“, продължава мрънкането моделката. Въпреки това изкарва добри пари от сайта за възрастни Онлифенс, както се хвали самата тя.

Така че няма никаква причина да иска да се връща към скучния си стар външен вид, пише България Днес. А ето как е изглеждала преди да се тунингова:

Мадисън Фокс преди

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?