Home » СВЯТ » Даже пластичните хирурзи отказват да го оперират вече! Живият Кен се превърна в Барби, но буквално се разпада (ужасяващи СНИМКИ)
Даже пластичните хирурзи отказват да го оперират вече! Живият Кен се превърна в Барби но буквално се разпада (ужасяващи СНИМКИ)

Даже пластичните хирурзи отказват да го оперират вече! Живият Кен се превърна в Барби, но буквално се разпада (ужасяващи СНИМКИ)

Неведнъж сме ви показвали хора, дотолкова пристрастени по пластичните операции, че вече изобщо не приличат на себе си (или на нещо изобщо).

Един от най-фрапиращите случаи е Родриго Алвес, който стана световно известен с многобройните си пластики, които надхвърлят 100.

Той се подложи на такива процедури, за да се превърне в живия Кен.

Родриго Алвес Кен и Барби

След масовите операции му хрумва нова идея да смени пола си и по този начин да стане живото Барби. Той започна хормонална терапия, а след това промени името си на Джесика. В допълнение към смяната на пола, той трябваше да се подложи на феминизация на лицето, както и на стомашен байпас, за да отслабне.

Родриго Алвес Барби

Но и това не е краят, сега Джесика иска да ѝ бъде трансплантирана матка, за да бъде първата трансжена, която ще роди дете. Такава успешна трансплантация не е правена в света. И със сигурност няма край на странностите тук.

Въпреки факта, че кожата ѝ буквално гние на някои места, Джесика не се отказва от операциите. От множеството интервенции дори получила гангрена на носа си.

живият Кен трансформация

Всички американски, бразилски и дори турски лекари отказали да я оперират, но тя не спря дотук, а намери клиника в Азербайджан, която се съгласила да направи още един лифтинг.

живият Кен като Барби

„Кожата ѝ е мухлясала на няколко места след операцията“, казва приятелка, която е била с нея в Азербайджан. Вместо обаче да потърси помощ, трансджендър Барбито покрива щетите с грим. Семейството ѝ е отчаяно от всичко и се чувства безсилно, защото Алвес е неудържима в намеренията си.

Снимките, които публикува в социалните мрежи, мнозина смятат за обезпокоителни, защото са ужасени от състоянието на кожата ѝ. Наскоро папараците я снимаха и въпреки че беше облечена от глава до пети, никой не можеше да откъсне очи от деформираното ѝ лице.

пластични операции

Джесика обаче изобщо не се интересува от коментарите на обкръжението ѝ и е напълно доволна от външния си вид, поне ако се съди по коментарите, които оставя под снимките.

Малко е шансът Алвес да спре манията си по хирургията, а всички белези и деформации коригира с филтри и различни програми за обработка на снимки.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?