Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Дали Григор скоро ще стане татко
Дали Григор скоро ще стане татко

Дали Григор скоро ще стане татко

Дали Григор скоро ще стане татко, както знаем родната тенис ракета има сериозна връзка с певицата Никол Шерцингер.

Красавицата и Григор са заедно още от 2015 г. и на няколко пъти в различни интервюта тъмнокосата чаровница е споделяла, че в близките години планира да участва в нов, много по-забележителен музикален проект. както се коментира и от изданието „Ева“, видя ko4.

Певицата признава, че иска да снима филм в близкото бъдеще и също в личен план, да създаде семейство и деца. Което предполагаме включва и половинката и Грищо.

Отново се зашумя около шанса Никол да е бременна, покрай последната й публична поява в Лос Анджелис. На събитието Никол Шерцингер бе подбрала оранжева рокля, прилепнала по нея и отгоре розово сако.

Както мнозина забелязаха, а после стана дебат и в социалните мрежи в Нета, Никол с този тоалет има оформено малко коремче. Ето защо феновете се зачудиха дали пък тенис ракетата Гришо няма да има късмета скоро да стане баща.

Ние също изказваме любопитство и радост от идеята Никол Шерцингер и Григор Димитров да си имат наследник. Двойката има отношения от доста време и може би е настъпил мига, да станат и родители. Желаем им късмет и ние от изданието Клюки.Бг.

Източник: www.kliuki.bg

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?