Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Дама в малка черна рокля краде на поразия от клиентите на магазини / СНИМКИ
Дама в малка черна рокля краде на поразия от клиентите на магазини / СНИМКИ

Дама в малка черна рокля краде на поразия от клиентите на магазини / СНИМКИ

Пазете се по магазините от тази! Краде багажа (покупките), оставен до входа на някоя верига хранителни магазини от клиенти. Не краде от магазина, а от клиентите на магазините. Пазете си торбите!

Този призив в мрежата отправиха потърпевши от столичния квартал Люлин. Под поста на Пацо Бонев за минути се нароиха много коментари, показващи недвусмислено, че жената от снимките е добре позната на доста от софиянци, някои от които лично са пострадали от нея. Други пък обогатиха информацията за крадлата, разказвайки за новото й поприще – събиране на пари за „жена, болна от рак“.

„Същата онзи ден ми задигна багажа в Била Люлин 6″. Повечето клетки нямат вече ключета или вратички. Оставих покупките, защото бях забравила да взема нещо, и се върнах. Помолих зам-управителя да видим на камерите как ми изчезва багажа. Ясно се вижда как влиза, отива точно при шкафа, рови в торбата и най-нагло я взима и излиза“, разказва софиянка.

„Същата жена открадна покупките на една моя позната. Служителите в магазина знаят тази жена и какво прави, но пак я пускат в магазина и я оставят да краде“, добавя друга.

След множеството въпроси защо хората си оставят багажа незаключен, става ясно, че това е снимка в ЦБА Люлин 4, където багажът не се заключва. Очевидно е, че дамата от снимките е добре запозната с това и се възползва нееднократно.

„Тя вчера продаваше малки икони под предлог, че парите са за жена с рак пред Билла в 5-та част.“

„Мен ме беше спряла пред метростанция Люлин и започна да ми обяснява същото, че събира пари за болна жена от рак.

Попитах я как така събира пари за някой, без да докаже, че парите са за болен, и тя веднага започна да извърта, да заеква, да се чуди как да се отърве от въпроси. Завъртя се и потърси вариант за бягство“, уточняват други столичани.

А ние ще уточним, че съвсем ясно е, че не сме дорасли да си оставяме вещите на обществени места безпризорни. Така че, хора, докато някой от въпросния магазин се сети да сложи нормални шкафчета с ключове, дръжте си багажа в ръцете – друг начин няма.

Глас нюз бг

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?