Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Дарина Павлова забрави Илия! Пропуска помена му
Дарина Павлова забрави Илия! Пропуска помена му

Дарина Павлова забрави Илия! Пропуска помена му

Дарина Павлова за поредна година щяла да пропусне годишнината от смъртта на съпруга си Илия, която е в началото на март месец, узна КОЧ.

Вдовицата на убития бос на „Мултригруп“ имала неотложни бизнес ангажименти и нямало да намери време да дойде до България, за да поднесе цветя на гроба му.

За последно милионершата е засичана да пали свещ пред паметника на покойния си съпруг през далечната 2011 г., когато отново не уважи датата на смъртта му, а се появи на рождения му ден, писа „Ретро“.

Тогава Дарина кацна инкогнито у нас на летище Горна Оряховица с фалкон – същия като правителствения ни самолет. Павлова така и не се отби до гроба на съпруга си в Арбанаси, когато бе жури на „Гласът на България“ и остана у нас близо два месеца.

Дарина дори спряла да плаща на фирма за поддръжката на гроба. С това се занимавал бащата на Илия Павлов – Павел Найденов, който от време на време изпращал хора да окосят тревата. С пукването на пролетта обаче гората край Арбанаси поглъщала паметника му, който не можел да се види с просто око.

И трите му деца най-вероятно ще пропуснат помена.

ХотАрена

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?