Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Двойно щастие за Гала по Великден (СНИМКИ)
Двойно щастие за Гала по Великден (СНИМКИ)

Двойно щастие за Гала по Великден (СНИМКИ)

Великден донесе щастие и надежда в не един дом. В този на водещата на „На кафе“ Гала, обаче, празникът бе двоен.

Навръх Възкресение Христово тази година Стефан – любимият мъж на известната тв водеща, навърши 46 години. Блондинката от „На кафе“ не пропусна нито едно от щастливите събития – тя се похвали първо със снимка на прекрасните си шарени яйца за Великден, а после и с гордия рожденик.

Гала Великден

Гала и Стефан Великден

Фотосесията е от новото луксозно жилище на двойката над брега на язовир „Искър“.

Пестелива откъм думи, тв водеща на предаването „На кафе“ написа само „Христос Воскресе! За мен празникът е двоен, защото любимото ми момче е рожденик!“. Живи и здрави и все така да се обичате, радват им се фенове.

Стефан на Гала

„Ама че ден! За пръв път ми се случва Великден и рожден ден да съвпаднат… 46 години днес! Тялото ми вече играе второ полувреме, а разсъдъкът ми си е до тъчлинията и чака някакъв удобен момент. Да блесне, да се прояви, да се разрази… е, тва чакане убива; ненужно е и обикновено гаси повечето пòриви.

Имам усещането, че наблюдаваме живота си отстрани и го живеем само понякога. През повечето време само присъстваме… Но разбира се, може и да греша. Райз енд шайн, симпатяги; здраве и любов за всички. Христос Воскресе, нека напътства всички ни. Честит празник!“, отвърна пък в профила си рожденикът.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?