Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Двойно щастие за Роксана – певицата вдига сватба и жени сина си!
Двойно щастие за Роксана - певицата вдига сватба и жени сина си!

Двойно щастие за Роксана – певицата вдига сватба и жени сина си!

Поп фолк фурията Роксана хич не си поплюва и вече обмисля поредната сватба, едва година, след като в живота й се появи нов мъж.

Припомняме, че последния път Рокси мина под венчилото през 2017 година, а буквално часове след венчавката на бял свят дойде и вторият й син, Александър.

За съжаление семейството не издържа дълго и двамата със съпруга й се разделиха.

Сега обаче, с правилния човек до нея, нещата са различни, или поне тя така вярва.

„Вече имаме дата, моя мъж каза: „Това ще ти е трети и последен, иначе те пребивам“… 15 юни догодина…“, обяви Роксана и уточни, че домакини ще бъдат отново Галена и Галин и тяхното заведение в покрайнините на Велико Търново.

Зад гърба си 38-годишната певица има два брака и от всеки има по едно момче. Бизнесменът Неч, който е новият мъж в живота на певицата, също има момченце от предишен брак. Именно неговият син без да иска ги събрал.

Неч живее в Германия и затова любимата му често е при него заедно с малкия Сашко. Той както и мъжът на Галена, членуват в рокерската група „Hells Angels“ и са запалени по моторите.

Големият син на певицата Даниел е на 23 и вече е самостоятелен и също обмисля сватба. Ако това се случи, то семейството ще има повод за двойна радост.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?