Home » ЗДРАВЕ » Дебелото черво започва нов живот, след като ползвате 4 съставки-Като чисто ново става!
Дебелото черво започва нов живот след като ползвате 4 съставки-Като чисто ново става!

Дебелото черво започва нов живот, след като ползвате 4 съставки-Като чисто ново става!

Само с 4 съставки за 30 дни дебелото черво е напълно прочистено от вредните натрупвания в него!

Много от нас треперим за сърцето, мозъка, бъбреците си и други органи, но не обръщат достатъчно внимание на дебелото черво. Свикнали сме да мислим, че по презумпция през него минават нечистотиите и намираме това за нормално.

Всъщност обаче не е така.

Прочистването на дебелото черво и то системно, е не от голямо, а от жизненоважно значение за целия ни организъм. Здравето като цяло и дори живота.

В дебелото черво се намират най-много мръсотии, токсини, шлаки и вредни натрупвания. Които ако не се отстраняват редовно, могат да ни докарат сериозни заболявания.

Затова се замислете и си отбележете ден в календара, от който да започнете това изчистване на тялото си. Идея нямате какви резултати ще установите само от на пръв поглед нищо и никаквото прочистване на дебелото черво.

Срокът за процедурата е 30 дни. В рамките на този месец трябва да приемате посочените 4 съставки. Които не са скъпи, продават се навсякъде, а вършат чудеса за здравето и чистотата на организма като цяло.

Снабдете се просто с една лъжица семена от чиа, една лъжица с ленено семе, една лъжичка с истински мед, една ябълка и една чаена чаша вода. Това е всичко, което ви трябва.

Така се прави цялостно прочистване на дебелото черво

Обелете ябълката и я настържете на ренде. Към нея прибавете останалите съставки като оставите чиата за накрая. Когато и тя е вече вътре в сместа, заедно с водата, разбира се, сместа е готова за употреба чак след като видите, че семената от чиа са удвоили обема си. Получава се нещо като желенце с много приятен вкус.

Посочените съставки са за една доза от тази прочистваща дебелото черво смес. Правете си я нова всеки ден и я приемайте сутрин, на гладно.

През деня не забравяте да пиете поне два литра вода, а може и повече. Така хидратирате организма си и го карате по-бързо да изхвърли от себе си вредните вещества и натрупвания.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?