Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Денислава от „Игри на волята” в любовна афера с чикагски богаташ (Връзката им на приливи и отливи – Подробности)
Денислава от „Игри на волята” в любовна афера с чикагски богаташ (Връзката им на приливи и отливи – Подробности)

Денислава от „Игри на волята” в любовна афера с чикагски богаташ (Връзката им на приливи и отливи – Подробности)

След като се раздели с Дани след „Един за друг” Денислава заедно с майка си се впусна в ново приключение в „Игри на волята”.

Синеоката блондинка си намери в САЩ нов спътник в живота в лицето на Любомир Иванов, който е известен на зрителите от „Фермата”. Бизнесменът Любо е доста богат, живее в Чикаго и има собствена транспортна компания. В която му работят не по-малко от 100 човека.

Повечето зрители обаче го помнят като дарител на „Фермата”. Той даде безвъзмездно 50 хилядарки, за да подпомогне построяването на църковна обител. Двамата с Дени, която също е живяла в Америка обаче се запознават на родна земя. Тяхната връзка е само  от шест месеца, но при едно от пътуванията на Любо се разделят и прекъсват всички комуникации.

Тогава Дени започва нова афера с познатия от сериала „София ден и нощ” Кристиян Кирилов. Любовта им обаче е краткотрайна  и следва отново раздяла.

В последствие Денислава и Любомир отново си стават много близки и любовта им пламва отново. Хора от близкия им кръг са категорични, че е само въпрос на време двамата да се съберат.

Любо много държал на красавицата и смятал да даде всичко от себе си, за да имат стабилна връзка. Той има един провален брак зад гърба си и две деца. След развода момчето остава за постоянно при баща си, а дъщерята също често прекарва време с него.

Бизнесменът е на 39 години, а Денислава е едва на 24. А дали ще има и сватба предстои да научим, може би скоро.

Източник: Флагман

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?