Home » КЛЮКАРНИК » Денис Ризов не може да заличи спомена за Наталия Симеонова!
Денис Ризов не може да заличи спомена за Наталия Симеонова!
Денис Ризов не може да заличи спомена за Наталия Симеонова!

Денис Ризов не може да заличи спомена за Наталия Симеонова!

Бившата телевизионна водеща Наталия Симеонова и мъжът на живота й Денис Ризов се разделиха преди почти 14 години, но болката и споменът от любовта им все още не са си отишли.

Наталия не крие, че и до днес не може да преживее разлъката, а се оказва, че и Денис не е продължил изцяло напред.

Вероятно без да го осъзнава, продуцентът се захваща със засукани девойки, които поразително приличат на Наталия в годините, когато тя беше млада, стройна и сексапилна, писа „Галерия“.

В последно време Ризов е станал подозрително близък със старата си колежка от сваленото предаване „Денис и приятели“ Виктория Ангелова. Там тя играеше ролята на сексапилна котка, по която очи плакнеше целият екип, всички гости и голяма част от зрителите.

Едва ли е изненадващо, че Виктория е руса, красива и има тяло за грях. Още по време на предаването Денис не криеше симпатиите си към балерината и въпреки че БНТ свали шоуто преди 5 години, Ризов и Ангелова все още поддържат контакт.

Съвсем наскоро Виктория замина на гости на Денис в Щатите и прекара доста време при него. Като любезен домакин, продуцентът я разведе на някои от най-интересните според него места и се грижеше непрекъснато да я развеселява. И двамата отричат помежду им да има искри, но е факт, че Денис я гледа по по-особен начин, а част от общите им познати са на мнение, че двамата са имали вземане – даване.

Предишната изгора на продуцента също поразително приличаше на младата Наталия Симеонова. В продължение на няколко години Ризов имаше връзка с доста по-младата от него гримьорка Александра. Двамата се появяваха заедно на публични места, не се притесняваха да говорят за връзката си и дори бяха стигнали до годеж, за ужас на Наталия, която по документи все още се води съпруга на продуцента. За нейно щастие Денис и русокоската Алекс се разделиха.

Говори се, че и жената, която е разделила Денис и Наталия също прилича на бившата водеща – руса, слаба и с дълга коса. Симеонова е била наясно, че Ризов й изневерява и то много преди да се разделят. Тя директно го пита с кого си пише и дали е влюбен, след което Денис й казал, че изпитва чувства, но ще ги преодолее и ще прекрати тази връзка. Той излизал в продължение на една година със секретарка на техен познат и излизал всяка вечер с нея. Впоследствие Наталия се поболява, сваля 14 килограма и започва серии от пневмонии. „И в един момент си дадох сметка, че трябва да се разделя с Денис, не със себе си“, спомня си водещата на „Море от любов“.

Източник: HotArena.net

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?