Home » КЛЮКАРНИК » Део стана баща за втори път (Вижте как кръстиха малчугана)
Део стана баща за втори път (Вижте как кръстиха малчугана)

Део стана баща за втори път (Вижте как кръстиха малчугана)

Део и съпругата му Мариана станаха родители за втори път, разбра ko4.

 На празника на виното и любовта, Деян и неговата любима посрещнаха на бял свят своята втора рожба. Щастливата новина беше споделена в официалните профили в социалната мрежа Фейсбук на тв водещия и на Мариана.

„Днес се видях с една от най-големите ми любови. Добре дошъл, Теодор!“, написа любимата на Део, за да съобщи на своите фенове и приятели, че двамата са станали родители за втори път. През цялата бременност с малкия Теодор Мариана споделяше с почитателите си не само хубавите, но и трудните моменти, през които преминава.

В едно свое интервю тя сподели, че има здравословен проблем. „Още, когато родих Боби, знаех, че искам да имам второ дете. Малко трудно се получи, защото се оказа, че имам проблем със съсирването на кръвта“, разкри любимата на Део. „При първата бременност не знаех за този наследствен фактор, но пък всичко мина много лесно. Боби е бил буквално дар от Бога, защото при този проблем може да се стигне и до фатален край на бебето. Сега се пазя повече. Очаквам го с нетърпение. Само ако може да не бърза… Да изчака още два месеца“, сподели още Мариана преди известно време.

Хубавият момент вече е настъпил. Мариана и Део вече са родители на малкия Теодор. Това съобщиха щастливите родители в социалната мрежа Фейсбук. Първа новината съобщи Мариана, а минути след нея и Део сподели с приятелите си, че е станал баща.

„Заформяме отбор! Добре дошъл, Теодор!“, написа щастливият баща във Фейсбук. Той не пропусна да изкаже и благодарности на целия екип помогнал при появата на бял свят на малчугана.

Към публикациите си в социалната мрежа Део и Марина получиха хиляди честитки и мили пожелания. За щастливите родители 14-ти февруари от днес нататък ще стане ден, който те ще празнуват винаги.

Източник: kliuki.ws

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?