Home » БЪЛГАРИЯ » Депутатите вече копаят под дъното!
Депутатите вече копаят под дъното!

Депутатите вече копаят под дъното!

Журналистката Ива Давидова с безпощаден коментар по народния представител Вежди Рашидов по скандала от днешния ден, в който Вежди нарече с „к*рви, жените, жертва на насилие, но после се извини.

Ето коментара й:

Микрофоните пронизват като стрели. Вътрешният ти глас, особено ако е усилен, няма как да бъде заглушен с две оставки. И няма как Вежди Рашидов да остане депутат, защото като кандидат за такъв, не е определял жените к**рви, които се събуждат, за да съдят за изнасилване. Това ниво, синоним на дъно, няма място в Народното събрание.

В момента България се събужда, за да види, изпита, осъди и изрита насилието. Между хора които са или са били интимни. Едно, честно казано плитко и непреживяно извинение, дори изречено два пъти – не става. Рашидов изля дълбоките си убеждения, а парламентът трябва да се изчисти от тях. Иначе ще мирише.

Междувременно самият Рашидов обяви, че подава оставка като председател на Комисията по култура и медии в Народното събрание и като член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

“Още веднъж поднасям своите извинения за изказването ми днес”, заяви още веднъж той.

Снощи от Парламентарната група на ГЕРБ поискаха депутатът да се оттегли от заеманите от него постове след скандала, който се разрази покрай изказването му в парламента. Народните представители от ГЕРБ-СДС се разграничиха от думите му.

„Подобен език и разсъждения са недопустими за народен представител особено в момент като настоящия“, смятат от коалицията.

„Думите, изречени от Вежди Рашидов са неуместни и недопустими, особено в настоящия дебат и момент. ПГ на ГЕРБ – СДС категорично се разграничава от изказа и съдържанието и настоява Вежди Рашидов да се извини публично“, написа Десислава Атанасова в социалните мрежи.

От Ко4 още веднъж ще припомним думите на Вежди Рашидов, за да бъдат запомнени от „избирателите“ и за да напомним на всички политици, че вече не са на дъното, а копаят под него!

„Има и сега закони. К‘во чешеме езици? Всички ку*ви се събудиха да се сетят, че са били преди 15 години изнасилвани. Като с оня американския режисьор, където го направиха на маймуна“.

Думите му бяха насочени към зам.-председателката на НС Росица Кирова, която обаче не бе изключила микрофона си, и така изказването на колегата и‌ отекна в залата.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?