Home » СВЯТ » Десетки туристки пътуват до Тайланд, за да зърнат пещерният човек, преспал с над 10 хиляди жени
Десетки туристки пътуват до Тайланд, за да зърнат пещерният човек, преспал с над 10 хиляди жени
Десетки туристки пътуват до Тайланд, за да зърнат пещерният човек, преспал с над 10 хиляди жени

Десетки туристки пътуват до Тайланд, за да зърнат пещерният човек, преспал с над 10 хиляди жени

В Тайланд има една забележителност, за която местните говорят шепнешком, но усмихнати до уши. А много от европейките признават, че са пристигнали в страната, след като са прочели в интернет за едно малко по-особено преживяване.

 

И след като хиляди мъже всяка година пътуват до Тайланд на сексуален туризъм, защо да не го направят и жените?! Да, точно така, става въпрос за един мъж, който е успял да прави секс с над 10 хиляди туристки или поне така твърди.

Той ходи напълно гол, живее в запусната пещера без мебели, електричество или вода – също като в каменната епоха. И това явно е още по-привлекателно за жените, дошли в Тайланд да търсят приключение.

Чатупоом Лосири, на когото всички казват Лотарио е истинска легенда. 48-годишният мъж се превръща в сензация, след като историята за неутолимия му сексуален апетит е преразказана от телевизионния екран или от описанията на щастливи жени, преживели щастието да се видят с него.

Във Фейсбук той има над 100 хиляди фенки.
Дори и да не знаете къде точно се намира заветната му пещера, може да го срещнете в едни от най-посещаваните туристически курорти, където се оглежда за жени, които да отведе в „дома“ си.

„Не става въпрос само за секс. Аз първо говоря с тези жени, опитвам се да се сприятеля с тях и чак след това правим любов, ако те самите имат интерес“, твърди Лотарио.

Самият той е роден в богато, будистко семейство и е завършил университет. Едва, когато навършил 30, той се решил да се оттегли от градския начин на живот, защото обичал свободата и… жените.

„Първоначалната ми идея беше да си изградя харем, но се отказах“, твърди пещерният човек.

Негови чести клиентки са англичанки, които той описва като „удобни“ и отворени за сексуални игри.

Неотдавна срещнал индийка, която го покорила и твърди, че му е харесала най-много от всички. „Мислех си, че индийците са леко сковани и консервативни, но не беше така. Тя имаше вкъщи приятел, но двамата поддържали отворени отношения. Остана при мен доста дълго“, спомня си Лотарио.

Всъщност той не взима пари за сексуалните си услуги. Живее от продажбата на различни произведения на изкуството, които изработва сам.

 

И колкото и европейките да са му фенки, толкова местните са възмутени от поведението. Дразни ги с голотата си и промискуитета.

Съседите му често изпращали в пещерата полицаи, за да установят дали там не става нещо нередно, но всеки път те си тръгвали, успокоени, че всичко е според законите на Тайланд.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?