Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Десислава Атанасова яхна джип за 70 бона (Папарашки снимки)
Десислава Атанасова яхна джип за 70 бона (Папарашки снимки)

Десислава Атанасова яхна джип за 70 бона (Папарашки снимки)

Шефката на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова ходи на работа в Народното събрание с лъскав джип „Хонда“ за над 70 хиляди лева, видяха фотографите на „Ретро“.

Тя не ползва услугите на личен шофьор, а предпочита да управлява мощното возило съвсем сама. Автомобилът на острието от редиците на Бойко Борисов е в нестандартен кафеникав цвят и разполага с десетки екстри.

Атанасова го е закупила чисто нов през 2020 г., като за него е платила точно 72 хиляди лева, видно е от декларацията ѝ пред КПКОНПИ. От документа става ясно още, че депутатката е заплатила цялата сума за скъпия джип кеш и не се е възползвала от опция да го вземе на лизинг.

Зад волана на масивното возило миньончето Атанасова изглежда съвсем уверена и стриктно спазва правилника за движение по пътищата. Депутатката от ГЕРБ бе засечена пред НС в компанията на непознат господин, който я съпроводи до личния ѝ автомобил по приятелски. По жълтите павета юристката разходи високи обувки и пъстър летен тоалет.

Ефирната рокля с флорални мотиви и розовото си сако Десислава бе съчетала с луксозна кожена чанта на любимата ѝ марка за дамски аксесоари „Фурла“. Тя е дългогодишен клиент на бутика на италианския бранд в София, а с бялата чанта е била засичана из кулоарите на парламента и преди.

Моделът е от стара колекция на марката, но цената му е била около 1000 лева. Атанасова, както и редица други нейни колежки в парламента са върли почитателки на „Фурла“ и разполагат с техни шедьоври във всякакви цветове, за да ги комбинират с разнообразието си от тоалети.

Депутатката управлява джипа си сама и не ползва услугите на личен шофьор

Неизвестен господин съпровожда Атанасова до автомобила и

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?