Новините на фокус
Home » ЗА ДАМИТЕ » Десислава Малчева, майка на пометената Ани: Депутати, спрете убийствата по пътищата!
Десислава Малчева майка на пометената Ани: Депутати спрете убийствата по пътищата!

Десислава Малчева, майка на пометената Ани: Депутати, спрете убийствата по пътищата!

„Депутатите да спрат убийствата по пътищата!“

Този апел отправи Десислава Малчева, чиято дъщеря Ани беше фатално пометена на столичния булевард „Сливница“ през месец май тази година. Младото момиче беше заедно с приятеля си Явор, който също беше убит при зверския сблъсък.

ОКОНЧАТЕЛНО! Адриан, който уби Ани и Явор, остава в килията

„България няма деца за убиване! Без претенции да съм компетентна, за да давам съвети, но като родител загубил детето си по ужасяващ начин на пешеходна пътека, искам да призова всички, от които зависи – експерти, магистрати и депутати, в най-кратък срок да седнат на една маса и отговорно към цялото общество да започнат конструктивни разговори и активна работа, които да доведат до градивни промени на контрол, закони и каквото е нужно, за да се спре убиването на хора по пътищата“, заяви Малчева.

Думите й са по повод последния инцидент, при който 15-годишният Филип беше блъснат и убит на пешеходна пътека в столицата от пиян шофьор.

„От 8 май, когато бяха убити Ани и Явор, това е пети човек, умиращ на пешеходна пътека! Това не са инциденти, това е зловеща тенденция! Човешкият живот е най-висша ценност и сме длъжни да го съхраним! Нашите деца ги няма, но можем да спасим останалите!“, каза още изстрадалата майка.

Малчева отправя искрени съболезнования на близките на детенцето, убито на пешеходна пътека в София. „Споделям безкрайната ви мъка! Не сте сами! Да бъде мир, любов и светлина за душичката“, завършва Малчева.

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?