Home » КЛЮКАРНИК » Десислава Радева грее от щастие: Получи най-големия дар
Десислава Радева грее от щастие

Десислава Радева грее от щастие: Получи най-големия дар

Десислава Радева е на седмото небе от щастие, научи ko4.

Първата дама най-сетне се е събрала със сина си Страхил.

Наследникът на президентшата от първия ѝ брак с червения депутат Георги Свиленски пристигнал в България от Америка за зимната студентска ваканция на университета, в който учи, пише „Ретро”.

Докато Корнелия Нинова и Цветан Цветанов, чиито деца също учат и работят в Щатите, се похвалиха с пристигането им у нас, Ген. Деси предпочете да не афишира семейната идилия, настъпила в дома им.

Ген. Деси и сина й бяха заедно на рождения ден на Страхил, когато съпругата на президента замина само с момчето си за Унгария. Там тя го изненада с билети за концерт на рок групата „Мюз“, по която и двамата си падали.

Обичайно наследникът на първата дама си идва в родината покрай големите празници и през лятото, когато по график има ваканции.

Той е последна година студент в университета „Маунт Мърси“ в щата Айова, където съчетава следването с активна спортна кариера.

Страхил, към когото майка му се обръщала с гальовното Съни, е сред волейболните асове на университетския отбор. През миналата година ръководството на ВУЗ-а дори го удостои с титлата „Спортист на годината“.

След финала на обучението му Десислава Радева се надявала синът ѝ да се върне обратно в България. Дали обаче ще нагази в бизнес средите, или ще продължи да се развива в сферата на спорта, не се знае. Преди да замине да учи зад Океана, Свиленски-младши бе сред най-добрите волейболисти на „Левски“ (Сф).

kliuki.ws

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?