Home » КЛЮКАРНИК » Десислава се показа на ретро фото (Вижте каква мацка е била преди –Снимка)
Десислава се показа на ретро фото (Вижте каква мацка е била преди –Снимка)

Десислава се показа на ретро фото (Вижте каква мацка е била преди –Снимка)

Десислава лъсна на старо фото, певицата е уникална секси мацка от преди десетина години, видя КОЧ.

Десислава пусна своя стара снимка в социалната мрежа. На кадъра е в компанията на Азис и сина си Майки. Който не е на повече от 5 годинки.

Младата майка изглежда в ослепителна форма. Няма и следа от наднорменото тегло, с което се бори сега. Деси е била изумителна красавица преди. Това забелязват феновете на блондинката, които са забравили визията на любимката си от началото на успешната си кариера.

Десислава се показа на ретро фото (Вижте каква мацка е била преди –Снимка)

Десислава с Майки и Азис

Снимка: Инстаграм

Почитателите на русото изкушение я поздравяват и се радват, че се е показала от времето когато е била много млада. Но има и такива, които се заяждат с певицата и я съветват да отслабне още за да се доближи до мерките. Каквито е имала едно време.

Тези негативни коментари предизвикаха спор в социалната мрежа сред феновете на Десислава. Повечето я харесват такава каквато е сега след раждането на второто си дете – по пухкава и закръглена. Но злите езици си знаят тяхното и не одобряват сегашната визия на фолк дивата.

Говори, се обаче, че в последно време Деси е закъсала за участия. От нова година насам няма нито едно. Това се вижда и от списъка на „Пайнер”. Името й липсва наред с тези на Преслава и Галена. Които са ангажирани месеци напред.

Последният хит на младата майка е от преди две години. А феновете й чакат с интерес да излезе от творческата дупка и да ги зарадва с нещо ново.

Източник: www.kliuki.net

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?