Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Деси Радева си направи равносметка навръх личния си празник
Деси Радева си направи равносметка

Деси Радева си направи равносметка навръх личния си празник

Президентът Румен Радев си освободи деня заради 50-годишнината на съпругата си Десислава, която тя чества на 9 юли, научи КОЧ.

Личният повод на първата дама се падаше във вторник, а държавният глава не успя да изчака най-близкия уикенд, за да й направи изненада за празника. От съображения за сигурност обаче Радеви не пожелаха да споделят къде точно са отпразнували 50-годишнината на Ген. Деси.

Близки до президентското семейство издават само, че атмосферата била романтична, а държавният глава не подарил на любимата си вещ, а преживяване, каквато е дългогодишната им традиция.

Макар Десислава да не получи официални честитки от нито един високопоставен човек в държавата, а само от приятели, съученици от Бургас и бивши колеги, тя не пропусна да изкаже трепетите си около юбилея в личния си профил във Фейсбук:

„Благодаря! На истинските приятели, на мнимите приятели, на ласкателите. На откровените, на лицемерните, на враговете си. На коментаторите, сеирджиите и наблюдателите. Научихте ме на много през моите 50 години. Дай Боже, да продължа с ученето още дълго време! Благодаря и на медиите! Искрено се изненадах от милото отношение. Всички вие бъдете здрави и верни на себе си! И… както пеят „Аеросмит“ – животът е пътуване, не крайна точка. Нека пътуваме! Най-вече към себе си“, цитира „Ретро“.

Обръщението й този път не бе придружено от рок евъргрийн, макар да е всеизвестно, че този стил музика е най-близък до сърцето й, а от песента на Каналето и Ку-ку Бенд – „Приятели“, издадена през 1995 г. в албума „Жълта книжка“.

Музикалният избор на Десислава не е случаен, тъй като известно време тя е работила в екипа на същото предаване, като е била лична секретарка на Слави Трифонов.

razkritia

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?