Home » КЛЮКАРНИК » Деси Радева смени известния си коафьор, ще променя визията си
Деси Радева

Деси Радева смени известния си коафьор, ще променя визията си

Деси Радева вече не е клиентка на ВИП салона за красота на прочутия коафьор Любен Николов, който се намира в столичния квартал „Лозенец“, научи ko4

Преди дни фризьорът отбеляза с грандиозно парти втората година от създаването на козметичната му линия за коса. На партито присъстваха куп известни дами.

Всички очакваха, че пред салона ще се появят лимузините на НСО и първата дама ще уважи партито на своя добър приятел Любен Николов. Но това не се случи. За всеобща изненада президентшата не се появи на събирането. И всички започнаха да се питат каква е причината за отсъствието й, пише Пик.

От известно време се носи слух, че тя вече не посещава салона на известния коафьор. Факт е, че дори редовните клиентки на студиото, вече не я засичат. А това единствено потвърждава слуховете, че Деси Радева се е отказала от услугите на Николов. Но каква е причината за това, остава пълна мистерия.

Коафьорът също мълчи по въпроса. Запитан за първата дама, той деликатно избягва темата и не обелва и думичка за съпругата на Румен Радев.

Първата дама е клиентка на Николов от момента, в който съпругът й стана президент. На известния коафьор тя дължи промяната на визията си.

Брадва

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?