Home » БЪЛГАРИЯ » Деси Радева унизи жестоко Слави Трифонов, сравни го със сготвен шаран!
Деси Радева унизи жестоко Слави Трифонов, сравни го със сготвен шаран!
Деси Радева унизи жестоко Слави Трифонов, сравни го със сготвен шаран!

Деси Радева унизи жестоко Слави Трифонов, сравни го със сготвен шаран!

Деси Радева си го върна с лихвите на Слави Трифонов!

Завихри нов скандал около съпругата на президента Румен Радев Десислава. Всичко тръгна от „Шоуто на Слави“, в което водещият извади документ, в който Радева била записана като зам.-шеф на българската делегация за Конференцията на ООН за климата в полския град Катовице, съобщи Епицентър.

Истината обаче се оказа друга – Десислава Радева въобще не е била включена в делегацията за Катовице, тя е имала отделна програма, която е била в Краков. Оказва се, че документът, който Слави Трифонов показа, въобще не е пристигал във Външно министерство, тъй като това е сгрешена версия на акредитацията за форума.

Самата Радева не остана длъжна на твърденията на Дългия, иронизирайки слуховете в личния си профил в социалната мрежа. Първата дама пусна тематичен музикален поздрав, допълнен с коментар. Ето какво написа тя:

„Това, щото съм отявлен еколог. И зам. ръководител на делегация.

Иначе, днес бе Никулден. И бе ден за шарани. Сготвени!“.

Думите на Радева съдържат очевидна ирония. А препратката към Никулден и символиката на рибата е повече от ясна – под „шарани“ президентшата визира хората, които продължават да се „връзват“ на спекулациите, в които е замесено името й.

Заглавието на парчето, което Радева е подбрала също е красноречиво: „Imagine Dragons“ на бандата „Radioactive“. Неслучайно тя е избрала версия, в която се съдържа и целият текст на хита.

Източник: www.kliuki.bg

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?