Home » КЛЮКАРНИК » Деси Стоянова втрещи зрителите с крачета като кибритени клечки – направо се е стопила! (СНИМКИ)
Деси Стоянова втрещи зрителите с крачета като кибритени клечки - направо се е стопила! (СНИМКИ)

Деси Стоянова втрещи зрителите с крачета като кибритени клечки – направо се е стопила! (СНИМКИ)

Деси Стоянова е едно от най-харесваните лица в родния ефир. Партньорката на Сашо Кадиев в „Преди обед“ обаче изненада всички свои почитатели с драстично вталена фигура тази сутрин.

Припомняме, че Кадиев, който бе в отпуска миналата седмица, днес се завърна в ефира на предаването, което водят заедно с Деси.

Вместо да стане център на внимание обаче, зрителското внимание бе приковано от екранната му партньорка.

Водещата, която посрещна колегата си с много усмивки и добро настроение, изненада всички с килограмите си или по-скоро с липсата им. Явно брюнетката е наблегнала я на тренировки, я на хранителен режим, за да се втали така.

Деси Стоянова

„Много е отслабнала Деси, не че е била дебела, ама вече още по-слаба“, веднага коментираха в мрежата водещата, която се бе пременила с къса червена рокля, открояваща слабите й крачета.

Както се знае, Деси Стоянова от край време се подлага на всякакви режими и диети, само и само да изглежда добре, и по възможност без излишни килограми по себе си. Изглежда най-накрая е намерила правилната формула, щом резултатите са такива.

Преди време, след поредния драконовски режим, Деси Стоянова бе изловена да хапва сладко огромен хамбургер, но прегрешението й явно й е светнало лампичката, защото към днешна дата не само, че не я виждаме в такива ситуации, но и дори и да я видим, вече изглежда достатъчно добре, за да си позволи от време на време подобно отпускане на душата.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?