Новините на фокус
Home » KO4 STORY » Деси Стоянова се върна плачейки: От подкрепата ви зависи и моето оцеляване!
Деси Стоянова се върна плачейки: От подкрепата ви зависи и моето оцеляване!

Деси Стоянова се върна плачейки: От подкрепата ви зависи и моето оцеляване!

Водещата на „Преди обед“ Деси Стоянова се завърна в студиото, две седмици след кончината на любимия си съпруг – журналиста Велислав Русев разплакана.

„Доста мислих какво да кажа, връщайки се, и си дадох сметка, че имам да направя една констатация и да изразя една надежда. Не бях планирала това… да плача“, започна тя, бършейки сълзи и продължи:

Деси Стоянова се сбогува със съпруга си: Смяхме се, плакахме и мълчахме заедно!

Почина мъжът на Деси Стоянова от "Преди обед"

„Когато човек минава през нещо като това, през което аз минавам, си дава сметка наистина на хиляда процента колко изключително важна е подкрепата на хората около него. Всъщност това е нещото, от което зависи оцеляването, зависи от това, да можеш да посрещнеш болката и да я понесеш.

И затова искам да благодаря на всички – на най-близките си хора, на семейството си, на приятелите си, на всички вас от „Преди обед“, на телевизията за разбирането и съпричастността и на всички тези хиляди хора, които ми писаха в мрежите, на които не съм могла да благодаря лично“, сподели Деси.

Веднага след думите й, Петър Дочев я прегърна дружески, а Стоянова продължи:

„Преди обед“ винаги е бил оазис, пространство, в което се абстрахираме от всичко друго и се радваме на живота и аз сега се връщам с надеждата да продължи да бъда това място за мен. Този момент показва, че няма да съм в най-усмихнатата си форма понякога, категорично не съм планирала да рева, но ето че и това се случва. Но съм сигурна, че ще има и много моменти, в които ще се смеем много, това се е случвало и ще се случва.

Факт е, че продължаването напред не е лесно, но си давам сметка, че нещото, което помага, е стремежът да виждаш повече светлата страна на живота и това е нещо, което смятам да се опитвам да правя оттук нататък и да се възползвам от поводите за радост и усмивка“, каза Деси Стоянова бършейки сълзите си.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?