Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Деси Цонева проговори за бременността си
Деси Цонева проговори за бременността си

Деси Цонева проговори за бременността си

Деси Цонева разкри истината, научи ko4. Последните дни се появиха слухове, че репортерката на „На кафе“ очаква второто си дете. 

Твърдеше се, че Цонева е бременна и до края на лятото ще стане майка отново, а цялото й семейство е много развълнувано от щастливата новина.

По всичко личи, че слуховете по неин адрес са издразнили Деси Цонева и тя реши да говори. „Не съм бременна! Писна ми от клюки!“, заяви репортерката на Гала, пише „България днес“. Тя е категорична, че този слух е безпочвен и няма нищо вярно в него. Деси не обича да коментира личния си живот. „Не коментирам личния си живот никъде! Някой чул, че съм бременна, и хайде да направи новина.

Не винаги слуховете са верни!“, добавя още дъщерята на покойния журналист Димитър Цонев, предават от hotarena.net.

Преди известно време излезе слуха, че Деси Цонева се е сгодила за настоящия си приятел, но в свое интервю репортерката опроверга и този слух. „Не сме се сгодили, това е партенка, която беше пусната от някой от сайтовете. Очаквам да се сгодим, но трябва той да с сети и да ми предложи“, сподели Цонева.

Общо дете

Тогава Деси говори и дали с приятеля й Явор мислят за общо дете. „Не сме го говорили, но изобщо не е изключено. Нормалното развитие на една сериозна връзка е именно брак и дете. Искам да имам още две деца, така че не е изключено, но не е на преден план“, сподели репортерката в началото на април.

Деси признава, че разликата във възрастта с новия й мъж не я притеснява.

„Никога не ме е притеснявало това. Винаги съм харесвала доста по-възрастни мъже от мен. Никога не съм имала малки гаджета. Мъж под 45 години не ми е интересен. 19 години ни е разликата с моя приятел, но за мен годините нямат никакво значение. Въпросът е как се чувстваш с този човек и как прекарвате времето си заедно. Хората казват, че съм го подмладила, а той ме е направил малко по-спокойна и мъдра. Явно сме намерили някакъв баланс, въпреки че при мен помъдряването не вярвам да се случи скоро“, казва репортерката за мъжа до себе си.

kliuki.ws

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?