Горещи новини

Деян Икебаната за лорд Минчев: Не е сериозно да ходиш с визията на клоун и да коментираш другите

Deqn Ikebanata za Lord Minchev: Ne e seriozno da hodish s viziqta na kloyn i da komentirash drygite

Певецът Деян Неделчев-Икебаната нападна светският хроникьор Евгени Минчев. Преди време лорд Минчев грубо оплю облеклото на Икебаната. Сега Неделчев му го връща тъпкано с публикация в социланите мрежи.

Наскоро един самозабравил се сперматозоид, на когото Господ сигурно му е дал шанс да се пръкне по грешка, решил да натрупа някоя точка, анализирайки облеклото ми. Генчо Минчев, изпълзял от нищото, на когото животът му отваря всяка врата…. на трамвая, и който в неспокойните си сънища се вживяла на лорд, от дълго време безнаказано се вживява на моден експерт! Аз съм артист и се държа и обличам както ми харесва!

Но да бъда критикуван от бездарен комплексар, който се представя като PR на една от водещите модни къщи в България, и в същото време да отива на нейно събитие облечен с панталон от дантелено перде върху увисналия си задник, с брада като интимна прическа на самотна вагина и с прическа като кашпа за декоративен храст, ми идва малко в повече.

Ехидната му усмивка и нос на тукан не коментирам. Аз разбирам, че психичните травми от детството и бездънните комплекси ти остават за цял живот, но не е сериозно да ходиш с визията на клоун и в същото време да коментираш другите.

Че на всичкото отгоре и на певец се прави! Генчо, нямаш нито глас да пееш, нито визия да се показваш в клипове. Приличаш на застарял чичак в напреднал стадии на деменция!

И накрая в своя защита бих допълнил, че обикновено не си губя времето за хора като него, но когато едно магаре започне да си мисли, че е спортен кон, налага се някой да нарита лайняния му задник! Толкова от мен!

Твоят коментар

Be the first to comment on "Деян Икебаната за лорд Минчев: Не е сериозно да ходиш с визията на клоун и да коментираш другите"

Какво мислите?