Горещи новини

Джена чукна 38 и 7 години от сватбата (Певицата и мъжът ѝ празнуват на морето – Фото)

Джена чукна 38 и 7 години от сватбата (Певицата и мъжът ѝ празнуват на морето – Фото)

Тя е родена на 3 юли и вече може да се похвали с цели 38 години на белия свят. Рожденият ден бе повод Джена и мъжът ѝ да забегнат на морето, откъдето и споделиха кадър.

За капак празникът съвпадна с годишнина от сватбата им. Двамата са официално семейство от цели 7 години и засега бракът им успява да издържи на напрежението. Певицата се похвали със семейно фото на фона на морето, като не пропусна да поздрави и Наско по случай годишнината.

Публичното ѝ обяснение в любов ѝ донесе редица поздрави от последователите ѝ и предвид летния сезон и морските приключения могат да се смятат за открити.

Дали изпълнителката ще остане цяло лято покрай морския бряг, засега не се знае. Възможно е рожденият ѝ ден да е преминал и на участие в някое морско заведение. Често работата на певиците им отнема възможността да се насладят на личните си моменти, както и на времето с децата си.

Джена и Наско Стоев-младши имат две деца, които, макар и рядко, все пак са показвани и в мрежата. Така връзката им мина в редиците на традицията и двамата не се различават особено от повечето семейства в България.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Джена чукна 38 и 7 години от сватбата (Певицата и мъжът ѝ празнуват на морето – Фото)"

Какво мислите?