Home » КЛЮКАРНИК » Джена яхна танка на Динко
Джена с танка на Динко

Джена яхна танка на Динко

Фолк певицата Джена и ямболията Динко, натриха носа на брадъра Джино. Двамата се появиха заедно на семеен обяд с половинките си, а певицата обяви, че ще се яхне и танка на ямболския ловец на мигранти.

Повод за срещата се оказа, планът на Джена да снима танка на Динко в новия си клип. За това, тя и съпругът й посетиха ямболията.

Появата на Джена в компанията на съпруга й на масата на Динко, несъмнено е удар срещу Джино. Както е известно американския плейбой и гръмогласния ямболия се хванаха за гушите във „ВИП Брадър”, където едва не стигнаха до съд. От друга страна, Джена е „истинската” и последна любов на Джино, или поне той така твърдеше преди няколко години.

Двамата обаче се разделиха, а певицата му върна пръстена, след като срещна голямата любов на живота си—Атанас Стоев — младши от „Канарите”, пише „България днес”.

И макар Джена и Джино да са разделени отдавна, факт е, че певицата не е забравила миналото им. И срещата й с Динко Вълев вероятно ще наруши японския стоицизъм на Джино.

Домакинът на певицата споделя, че с Джена са приятели отдавна и то близки. Той дори я покани на семеен обяд със съпруга й, а компания им правеше и неговата половинка.

Жената на Динко рядко излиза пред обществото, още повече, че неотдавна му роди и син. За гостуването на Джена обаче, тя излезе от нелегалност.

Динко и Джино се скараха във „ВИП Брадър“ след разкритията на Динко за връзката му с Дейна – бившата съпруга на Бианкалана. Тогава те се заплашваха дори със съд, а след излизането си от предаването, решиха, че е по-добре да не превръщат взаимната си неприязън в публичен цирк и спряха дори да се споменават по интервюта. Или да се появяват на едни и същи места.

„И да превърти Джино, кво от т`ва” коментира Динко. Той отказа да сподели, дали зад визитата на Джена се крие друга причина, а не само желанието й да снима танка му.

Бизнесменът заяви, че тя може да ползва машината за клипа си, така, както 100 Кила преди време е снимал видео в автопарка на Вълев.

ХотАрена

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?