Home » КЛЮКАРНИК » Джулиана Гани отново втрещи: „Няма да кърмя бебето си и това е. Мога да го кърмя, не е като да имам някакъв проблем, но просто не ща!“
Джулиана Гани отново втрещи: "Няма да кърмя бебето си и това е. Мога да го кърмя не е като да имам някакъв проблем но просто не ща!"

Джулиана Гани отново втрещи: „Няма да кърмя бебето си и това е. Мога да го кърмя, не е като да имам някакъв проблем, но просто не ща!“

Джулиана Гани отново взриви нета, въпреки че, честно казано, от нея специално не сме и очаквали да ни изненада с друго.

След като преди броени дни тя роди второто си бебе, което кръсти Кай, силиконката се тросна и заяви, че няма да го кърми. Да, не е измислица, самата тя го обяви.

„Няма да кърмя бебето си и това е. Решението си е мое, аз така искам. Мога да го кърмя, не е като да имам някакъв проблем, но просто не ща! И няма да го правя. Казвам го и не искам някакви родители да ми дават акъли и да ме съдят, защото не ме интересува. Аз не ви казвам какво да правите и как да си гледате отрочетата, няма да ми се бъркате и вие“, отсече Ганито, с което остави мнозина буквално ококорени.

Не е ясно на какво мнение е бащата на Кай – полицаят Теодор Гецов, но към момента поне сме убедени, че слуша жена си и кима на всяко нейно решение като кон на празни ясли… Жалко за бебето, но очевидно на Джулката са й по-важни пластмасовите моцарели от здравето на детето.

„Реално не сме и очаквали друго от тази особа, която явно ражда, за да добие слава, а после изобщо не й пука за децата. Видяхме какво направи с първия си син, хариза го на баща му. Той и онзи не е за медал, но показа, че е по-отговорен и умен от нея“, коментират в мрежата.

Действително малкият Давид живее и е на грижите на Илиян Найденов, като родителката си вижда по празници.

Източник: Клюки.бг

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?