Новините на фокус
Home » ЗА ДАМИТЕ » Диетата на Лепа Брена за перфектна фигура
Диетата на Лепа Брена за перфектна фигура

Диетата на Лепа Брена за перфектна фигура

През октомври тази година балканската звезда Лепа Брена ще навърши 63 години.

Макар да навлиза в третата възраст и официално да е баба от 2019 г. насам, певицата продължава да изглежда зашеметяващо. Неведнъж тя е споделяла, че харесва външния си вид много повече сега, отколкото когато е била млада и прохождаща бъдеща музикална легенда.

Много от нейните фенове помнят думите на известния музикант Саша Попович, който безброй пъти разказва публично за това как Брена го е шокирала, когато е отишла да кандидатства за вокалист на много популярната тогава група „Slatki greh“. Според него тя била много едра и пълничка, но имала обещаващ глас и затова всички членове на групата решили да ѝ дадат шанс да покаже какво може.

Малко след началото на музикалната си кариера Брена се справя с наднорменото тегло и през целия си живот намира идеалния начин да поддържа идеална фигура. Диетата, която тя спазва от години, се провежда в рамките на 5 дни.

Ето го и менюто, което балканската мегазвезда спазва:

В първия ден тя закусва бъркани яйца с чушки и гъби. Обядът ѝ е 200 г месо на скара, салата от пресни зеленчуци по избор. За вечеря консумира салата със зеле, лук, 10 репички и консерва риба дон. Втория ден закуската се състои от 2 варени яйца, гарнирани с малка порция салата настъргано зеле, моркови и цвекло. Обядът е 200 г риба на скара със салата по избор. Вечерята – микс зелени салатки с малко пиле на грил или консерва риба тон.

Третият ден се състои от омлет с броколи и сирене за закуска, обяд от 150 г печена пържола и пресни зеленчуци и вечеря от средиземноморска салата с риба тон. В четвъртия ден от диетата на Брена за закуска се хапва отново омлет с малко салата по избор. Обядът се състои от 200 г бяло месо на скара и пресни зеленчуци. Вечерята е салата „Цезар“.

В последния пети ден от режима за закуска се хапват питателни солени мъфини с чушки, гъби и яйца. Те се правят от 2 яйца, 1/2 чаша гъби, 1/4 чаша червена чушка, 20 г настърган кашкавал, 1 супена лъжица кисело мляко, 1,5 супени лъжици зехтин, сол, черен пипер на вкус, 50 ​​г сирене. Обядът е 200 г печена риба със салата, а вечерята витаминозна бомба от настъргани зеле, моркови, цвекло, ябълка и 100 г пилешко бяло месо.

Лепа Брена казва, че консумира само хималайска сол, а ястията си подправя с лимонов сок вместо оцет и със зехтин вместо олио. Често на обяд, ако има време, хапва и чиния потаж – гъста френска супа с различни зеленчуци. Благодарение на тези диета певицата свалила 17 кг за 6 месеца, а сега само поддържала идеалната си форма.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?