Новините на фокус
Home » ЗА ДАМИТЕ » Диета Пудел- най-ефективният начин за сваляне на килограми след 50 години, топи мазнините по корема и ханша с лекота
Диета Пудел- най-ефективният начин за сваляне

Диета Пудел- най-ефективният начин за сваляне на килограми след 50 години, топи мазнините по корема и ханша с лекота

Не се отказвайте да сложите килограмите си в ред и норма, ако сте над 50 години!

Направете го сега, за да бъдете здрави и слаби, когато сте на 60. На 50 г. тялото се нуждае от 30% по-малко енергия, отколкото на 20. На тази възраст най-ефикасните вещества, които елиминират мазнините и помагат за стегнато тяло, са ензимите, разбра Ко4.

Богати на ензими и витамин С са ананасът, папаята и всички свежи плодове и зеленчуци.

Изкарайте един ден на 2 кг ананас или папая, като разделите плода за 4 хранения.

Иначе за закуска пригответе шайба ананас и 100 грама нискомаслена извара. За обяд – половин ананас и 100 г варено бяло пилешко или варена риба. На вечеря -шайба ананас и филия ръжен хляб с нискомаслено сирене. За седмица може да свалите 2-3 кг.

Разграждат мазнините и артишокът и водата, в която е сварен, както и кивито и ябълковият оцет. На 50-годишните се препоръчват танци. За 1 час ритмично движение се изгарят 400 ккал.

Над 60 – диета на Пудел

Мускулната маса на тази възраст е едва 15%. Ако желаете да отслабнете, необходимо е да е бавно. Строгите диети рязко намаляват белтъчините в мускулите. Опитайте схемата на немския професор Фолкер Пудел за отслабване в тази възраст. Той ограничава мазнините до 40 г на ден. Закуската е препечена филия ръжен хляб с 1 ч.л. нискомаслена извара.

Обядът е от 60 грама варен червен фасул с малко зехтин и подправки. Ако не си представяте обяда без месо, се допускат до 200 г телешко варено. Закуска в 16 часа: парче плодов сладкиш.

Вечеря: парче шунка и зеленчуци. Пийте по 2 л вода дневно половин час преди хранене. С този режим ще се избавите от 2-3 кг за месец.

Потребността от енергия не е голяма – 1700 ккал дневно са напълно достатъчни. Правете лека гимнастика по 25 минути дневно.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?