Home » КЛЮКАРНИК » Динко Вълев отново втрещи всички! (виж тук)
Помните ли го Динко Вълев отново втрещи всички! (виж тук)
Помните ли го Динко Вълев отново втрещи всички! (виж тук)

Динко Вълев отново втрещи всички! (виж тук)

Цели 40 бона броил култовият Динко Вълев за тунинг на своя ултрамощен джип G-класа, видя КОЧ.Черният звяр е „лъснат” от най-добрата фирма в световен мащаб, показват снимки в социалните мрежи.

Динко се сдоби с джипа преди три месеца, а автоексперти оценяват звяра му на 180 000 лева. Пари, за които ловецът на бежанци твърди, че е изкарал с пот на челото си от автоморга. Която управлява в родния си град.

„Ако автомобилът, освен оптичен тунинг има и силов, т. е. подобрения на двигателя, Динко Вълев е броил поне 20 000 евро”, разкриват експерти. И това е средната цена на фирма „Брабус”. Чиято емблема гордо се мъдри на муцуната на Динковия джип.

Фирмата е известна с награждаваните си проекти, а освен това се смята за една от най-добрите в бранша, пише вестник „България днес“.

Междувременно става ясно, че цената за обновяването на автомобила може да набъбне до стотици хиляди левове, в зависимост от подобренията, които се правят по возилото.

Увеличаване на мощността на двигателя, алуминиеви лети джанти, спортно — комфортни окачвания, претапициране на интериора, мултимедийни пакети. Само смяната на емблемата на „Мерцедес” с тази на „Брабус” струва поне 550 лв, показват справки в специализирани сайтове. Самият Динко не спира да се хвали с джипа си в мрежата. В инстаграм той публикува десетки кадри на мощния звяр.

А наблюдатели коментират, че Филип Плейн е горд собственик на същия джип, пред който позира ямболията. „Като две капки вода са”, шегуват се зевзеци.

Източник: hotarena.net

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?