Диона е готова на всичко за слава и пари. Това става ясно от всичко, което прави. Все пак става въпрос за момиче, което премина от R&B стила към чалгата, само и само да извлича дивиденти.

Разбира се, за всичко си има причина. За комплексите на Диона, която е от ромски произход, но упорито го крие, също има причина.

Главната е, че 29-годишната изпълнителка е израснала в мизерия и нищета. Когато си тръгва от родната Бяла Слатина и пристига в София, тя има само един скъсан куфар и пари, взети назаем от приятелка.

Диона успява да се прочуе с клипчета, които пуска в интернет. След това славата я пое, но не по добрия начин.

Певицата в момента си мисли, че е велика, щом е постигнала известност, а след дуета си със Софи Маринова вече се е самозабравила. Смята, че това е върхът на всяка кариера, което само по себе си е нелепо.

„Вижте ме! Аз пея със Софи Маринова, велика съм! Кой би помислил, че момичето със скъсания куфар ще стигне дотук”, хвали се сама Диона.

Тя разказа във „ВИП Брадър” преди 5 години и половина, че малко преди да се прочуе е работила като рецепционистка в хотел за 500 лв. заплата. Тогава си казала, че това не е за нея и трябва да пробие в шоубизнеса. Макар да няма никакво образование, красота или интелект, успя!

Източник: Crimesbg.com